• Home
  • Actualitate
  • Elena Lasconi pleacă la Paris de urgență, după ce a fost umilită de fata ei: ‘M-a doborât’

Elena Lasconi pleacă la Paris de urgență, după ce a fost umilită de fata ei: ‘M-a doborât’

Primarul din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, se confruntă cu o perioadă dificilă, din cauza evenimentelor recente legate de scandalul izbucnit de fiica sa, Oana, și a comentariilor critice care au fost aduse în spațiul public. Într-o declarație emoționantă, primarul Lasconi a mărturisit că această situație o „doborât-o” și că este extrem de dificil să asiste la „linșajul” la care este supusă fiica sa,

Elena Lasconi, decisă să plece la Paris pentru a vorbi cu fiica sa
Ultimele zile au fost extrem de încordate pentru Elena Lasconi, după ce fiica sa, Oana, a avut mai multe ieșiri publice în care și-a criticat mama. Primarul a mărturisit că s-a pregătit pentru multe în viața sa, dar nu și pentru această situație, care a fost devastatoare pentru ea. Ea a subliniat faptul că cel mai dificil aspect este să asiste la „linșajul” public la care este supusă fiica sa și să vadă suferința întregii sale familii.

Cu toate acestea, Elena Lasconi și-a exprimat iubirea necondiționată față de propria fiică și hotărârea de a merge la Paris pentru a o asculta, a avea un dialog cu ea și a o strânge în brațe. Ea a subliniat că în fața iubirii, orice problemă poate fi rezolvată și că este hotărâtă să se concentreze pe rezolvarea acestei situații delicate înainte de orice altă preocupare.

”M-am aşteptat la orice mai puţin la faza cu Oana. Pur şi simplu m-a doborât. Cel mai greu e să fiu spectator la linşajul de care are ea parte zilele acestea şi cine ştie câte de acum înainte şi la cât suferă întreaga mea familie.

Înainte de funcţii, care vin şi pleacă, fiica mea este şi va rămâne fiica mea cât o să trăiesc. O iubesc indiferent ce o să spună sau o să facă. Aşa că, mă pregătesc să plec la Paris să o ascult, să avem un dialog, să o strâng în braţe.

Ce se întâmplă acum nu e o problemă atâta timp cât există iubire. Lucrurile astea le rezolv eu cu ea şi ştiu că o să fie bine. Săptămâna asta o să mă ocup doar de asta”, a transmis ea, potrivit News.ro.

Ce le transmite primarul din Câmpulung Muscel colegilor
Elena Lasconi a emis un mesaj de scuze către colegii săi din partid, exprimându-și regretul față de orice dezamăgire pe care declarațiile sale le-ar fi putut provoca. Într-o încercare de a clarifica și de a liniști situația, Elena Lasconi a subliniat că apreciază munca depusă de colegii săi în timp pentru partidul lor și că fiecare contribuție a avut un rol important în consolidarea crezului și speranței comune.

Ea a reiterat că apreciază eforturile colegilor și a subliniat că nu intenționează să compromită acest efort. În plus, Elena Lasconi a asigurat că înțelege că există multe întrebări și discuții în spațiul public, dar a îndemnat la analizarea acestora cu precauție. Ea a subliniat că nu a intrat în politică pentru a se lăuda sau pentru a manipula și că a ales sinceritatea și onestitatea ca valori personale.

”Vreau să vă mai asigur că sunt pe deplin conştientă de toată munca voastră depusă de-a lungul timpului pentru acest partid. Nu a fost în van şi aportul fiecăruia a ajutat să întărească un crez comun, o speranţă.

Îmi pare rău dacă există colegi care au simţit că declaraţiile mele au sabotat într-un fel acest efort. Ştiu că acum sunt multe întrebări fără răspuns, unele cu sclipici şi can-can, altele cu consistenţă.

Va veni şi timpul lor. Analizaţi cu precauţie tot ce vedeţi şi auziţi săptămâna asta în spaţiul public. Eu nu mint şi nu am intrat în politică ca să mă fandosesc”, a adăugat Elena Lasconi.


Distribuie