• Home
  • Actualitate
  • Emil Rengle s-a logodit cu iubitul lui, Alejandro Fernandez! Cum arată inelele de logodnă

Emil Rengle s-a logodit cu iubitul lui, Alejandro Fernandez! Cum arată inelele de logodnă

Emil Rengle și iubitul său, Alejandro Fernandez, au luat o decizie importantă în relația lor, anunțând logodna lor fericită pe rețelele de socializare. Artistul român a distribuit imagini de la cererea în căsătorie, evidențiind inelul de logodnă primit de la partenerul său. Cei doi au pășit într-o nouă etapă a vieții lor sentimentale și au împărtășit acest moment special cu fanii lor.

Evenimentul a avut loc pe malul mării, unde ambii parteneri au primit câte un inel de logodnă. În fotografiile postate, Emil Rengle și Alejandro Fernandez se arată îndrăgostiți și fericiți, făcând publică bucuria lor și angajamentul lor reciproc.

Într-o declarație pe pagina sa de Instagram, Emil Rengle a descris visul lor comun pentru viitor, afirmând că vor construi împreună o casă plină de iubire și frumusețe. Cei doi au discutat anterior despre acest pas important în relația lor și au planificat chiar și detalii despre nuntă, cu dorința ca evenimentul să fie unul memorabil.

Emil Rengle și Alejandro Fernandez au povestit într-un interviu cum s-au întâlnit, evidențiind că relația lor a început printr-o întâlnire la o masă, fără a se cunoaște anterior. Alejandro a fost cel care a făcut primul pas și a apreciat entuziasmul și personalitatea lui Emil.

Încântat de posibilitatea de a se căsători cu Alejandro, Emil a subliniat că ar face acest pas dacă legea din România ar permite căsătoriile între persoane de același sex. Cererea în căsătorie a avut loc în Mexic, unde cei doi se bucurau de o vacanță romantică și au decis să-și oficializeze angajamentul.

În mijlocul unei atmosfere de bucurie și romantism, Emil Rengle și Alejandro Fernandez au distribuit imagini fericite de la momentul logodnei lor, evidențiindu-și dragostea și fericirea reciprocă.


Distribuie