• Home
  • Actualitate
  • Era cea mai frumoasă actriță din Dallas. Cum arată și ce face acum “Pamela Ewing”. Artista a sărbătorit recent 74 de ani.

Era cea mai frumoasă actriță din Dallas. Cum arată și ce face acum “Pamela Ewing”. Artista a sărbătorit recent 74 de ani.

Deși a trecut o perioadă semnificativă de la lansarea serialului fenomen “Dallas” (care a fost difuzat între anii 1978 și 1991), impactul și popularitatea acestuia rămân de necontestat, consolidându-l ca una dintre cele mai de succes producții din istoria televiziunii.

Victoria Principal, cunoscută și sub numele de Pamela Ewing, a devenit rapid un nume sonor în lumea showbiz-ului odată cu debutul producției pe micile ecrane. Interpretarea sa a adus-o în centrul atenției, mulți considerând-o favorita publicului.

Cu toate acestea, după 9 ani petrecuți pe platoul de filmare al acestui serial iconic, Victoria Principal a anunțat retragerea sa și a vorbit deschis despre motivele care au stat în spatele acestei decizii. Ea a dezvăluit că primele cinci ani au fost plini de momente spectaculoase și minunate, însă ulterior, plecarea unor scenariști cheie și un declin în calitatea scenariilor au dus la o scădere semnificativă a interesului său pentru proiect.

Victoria Principal a fost presată să rămână în serial pentru mai puțini bani, însă hotărârea sa de a părăsi producția a fost fermă și neclintită. Ea a simțit că decizia sa de a pleca a fost motivată de lipsa de respect din partea producătorilor și de schimbările în calitatea și direcția serialului.

Cu toate că experiența sa în “Dallas” a fost una memorabilă și deosebit de semnificativă pentru cariera sa, Victoria Principal a decis să-și urmeze pasiunile și interesele personale. Ea și-a îndreptat atenția către proiecte de sănătate și wellness și a fondat propria companie de cosmetice.

Pe lângă activitatea sa în industria cosmetică, Victoria Principal s-a implicat activ în diferite acțiuni caritabile și a dedicat timpul și energia pentru a ajuta animalele fără stăpân. În ciuda retragerii sale din viața publică, ea rămâne un susținător devotat al cauzelor umanitare și al protecției animalelor.

La vârsta de 74 de ani, Victoria Principal locuiește într-o fermă din California, unde se dedică salvării și realibilizării animalelor abuzate sau neglijate. Această implicare activă în comunitate și dragostea sa pentru natură și animale o definesc ca fiind o persoană generoasă și altruistă.

În plan personal, viața sentimentală a lui Victoria Principal a fost marcată de două căsătorii, ambele încheiate prin divorț. Deși nu a avut copii din niciunul dintre aceste mariaje, actrița a explicat că absența lor nu a fost o alegere, ci rezultatul unor dificultăți medicale.

Victoria Principal rămâne un exemplu de forță, integritate și compasiune, inspirând prin acțiunile și valorile sale umanitare și continuând să aducă contribuții semnificative în comunitatea sa și în lumea înconjurătoare.


Distribuie