• Home
  • Actualitate
  • Fata lui Dem Rădulescu avea doar 13 ani când marele actor a murit! Drama Irinei de atunci și până azi. Cum arată acum urmașa regratului actor

Fata lui Dem Rădulescu avea doar 13 ani când marele actor a murit! Drama Irinei de atunci și până azi. Cum arată acum urmașa regratului actor

Fata lui Dem Rădulescu avea doar 13 ani când marele actor a murit! Drama Irinei de atunci și până azi. Cum arată acum urmașa regratului actor

Fiica lui Dem Rădulescu avea doar 13 ani când actorul a murit. Irina are acum 33 de ani și le-a călcat pe urme părinților. A crescut pe platourile de filmare, a studiat actoria și a jucat în mai multe piese de teatru. Ea a vorbit despre cariera sa, dar și despre copilărie și relația pe care a avut-o cu tatăl ei.

Fiica lui Dem Rădulescu a făcut dezvăluiri despre marele actor

Irina Rădulescu a crescut pe platourile de filmare și a jucat pentru prima dată la vârsta de 6 ani. Avea doar 13 ani când tatăl ei a murit. Actrița spune că Dem Rădulescu era sobru atunci când era nevoie, dar o răsfăța foarte mult.

„Tata era însăși bucuria. Mi-a dat o educație latino-balcanică. Era sobru când era nevoie, sigur. Eu am fost, într-un fel, feblețea și slăbiciunea lui. Mama trebuia să fie o mână de fier, ca altfel nu, cu noi nu se putea. Mie îmi era totul permis. Am fost o răsfățată, dar nu o prost educată. Și atunci, răsfățul mi s-a răsfrânt în comportament”, a declarat Irina Rădulescu.

Fiica lui Dem Rădulescu a precizat că părinții ei erau foarte îndrăgiți de public, iar atmosfera din casa lor a fost mereu plină de iubire și armonie.

„Mi-am perceput părinţii în primul rând ca fiind ai mei, mai apoi mi-am dat seama că ei, prin prisma profesiei, sunt şi ai publicului. Iar ei, ca părinţi, mi-au oferit o atmosferă plină de iubire şi armonie, prielnică dezvoltării unei personalităţi proprii. Ăsta a fost avantajul suprem şi el este legat în primul rând de calitatea lor umană, pe care, desigur, au ştiut s-o pună şi în slujba artei”, a mai spus actrița.

Cei care au urmărit-o pe Irina Rădulescu în piesa ESCU a lui Tudor Mușatescu spun că actrița seamnă foarte mult cu mama ei, Adriana Șchiopu.


Distribuie