• Home
  • Actualitate
  • Femeia cu părul de doi metri: de la păr scurt la părul lung de poveste

Femeia cu părul de doi metri: de la păr scurt la părul lung de poveste

Alena Kravchenko, tânăra cu părul lung de doi metri care atrage atenția pe stradă și pe rețelele de socializare

Chiar dacă la prima vedere pare ciudat, iată că există o tânără care nu s-a tuns niciodată. Alena Kravchenko, în vârstă de 35 de ani, din Odessa, Ucraina, și-a lăsat părul să crească de la vârsta de cinci ani, iar acum părul ei lung de doi metri atrage multă atenție online, în special de la bărbați. Este un fel de Rapunzel modernă, în viața reală.

Alena își prezintă părul superb pe Instagram sub numele @alenuwka_longhair, unde a adunat aproape 60.000 de urmăritori. Potrivit Alenei, oricine poate atinge aceeași lungime de păr impresionantă că și ea dacă are răbdarea și aspirația de a-și lăsa părul să crească. Dar cum reușește să aibă un păr atât de lung și sănătos?

Subtitlu 1: Rutina strictă de îngrijire a părului

În ultimii 30 de ani, Alena a avut parte de o rutină strictă de îngrijire a părului. Ea își spală părul doar o dată pe săptămână într-un proces care durează 30 de minute și nu-și pieptănă niciodată părul în timp ce este umed pentru a preveni ruperile și nici nu folosește căldura pentru a-l usca, preferând să-și usuce părul în mod natural. Pe lângă rutina ei simplă de îngrijire a părului, Alena folosește măști de păr și masaje pentru cap pentru a-și păstra coama elegantă.

Subtitlu 2: Vedetă pe rețelele de socializare

Alena spune că părul său lung de doi metri atrage multă atenție online, în special de la bărbați, și întoarce capetele în public în timp ce oamenii cer să-i atingă părul și să facă poze cu ea. Ea își prezintă părul superb pe Instagram sub numele @alenuwka_longhair, unde a adunat 57.000 de urmăritori. Tânăra spune că bărbații adoră mai ales blondele naturale, iar din această cauză ea este un fel de vedetă în oraș, dar și pe rețelele de socializare. Alena a devenit o persoană unică și neobișnuită datorită lungimii sale unice de păr și este comparată deseori cu o prințesă.

Subtitlu 3: Reacția oamenilor

Multe persoane din orașul lui Alena o cunosc și de fiecare dată când o văd admiră lungimea și raritatea și culoarea părului ei auriu. Trecătorii o întreabă dacă pot face poze, o întreabă dacă părul ei este real, cer să-l atingă și de multe ori nu le cred ochilor când o văd. Reacția este întotdeauna pozitivă și oamenii sunt șocați într-un sens bun. Alena spune că nu există inconveniente majore în a avea părul atât de lung, dar dacă își lasă părul jos, îl calcă, acesta este singurul moment inconfortabil. Încercă să-și poarte părul într-o coadă înaltă, astfel încât părul să nu atingă solul.

Alena Kravchenko este o tânără unică și neobișnuită, iar părul ei de doi metri lungime a devenit un adevărat brand, atrăgând atenția celor din jur. Ea demonstrează că răbdarea și îngrijirea pot duce la un rezultat impresionant, iar prezența ei online este dovada că lumea este mereu în căutare de ceva unic și neobișnuit.


Distribuie