• Home
  • Actualitate
  • ”Femeile trecute de 50 de ani sunt prea bătrâne ca să mai fie iubite”

”Femeile trecute de 50 de ani sunt prea bătrâne ca să mai fie iubite”

Un scriitor francez este intens criticat pentru declarațiile sale făcute fără menajamente.

S-a declarat ”incapabil” de a fi atras de femei trecute de 50 de ani, chiar dacă el însuși are această vârstă, potrivit cotidianului The Independent.

Yann Moix, un fost câștigător al prestigiosului premiu literar francez Prix Goncourt a spus că femeile peste 50 de ani sunt invizibile pentru el.

Iată ce a declarat scriitorul revistei franceze Marie Claire: ”Să nu exagerăm. Nu pot! Sunt prea bătrâne! Eu prefer trupurile tinere, atâta tot.”

Autor a 10 romane și o prezență constantă la televiziunile franceze, Yann Moix a adăugat:

”Trupul unei femei de 25 de ani este extraordinar. Pe când cel al unei femei de 50 de ani, nu.”

Mai mult, a spus că preferă asiaticele, în special femeile din Coreea, China și Japonia.

Declarațiile lui au stârnit valuri de reacții în media franceză, iar o cunoscută jurnalistă și regizoare, Colombe Schneck,

în vârstă de 52 de ani i-a dat o replică acidă pe Instagram, postând o fotografie cu ea goală, cu un posterior apetisant

și ferm în prim plan și scriind: ”Uite fundul unei femei de 52 de ani, idiotule! Nici nu știi ce pierzi, încuiatule!”, a scris femeia, după care a șters postarea.

Fiecare problemă de sănătate cu care vă confruntați necesită analiza unui medic specialist, articolele au doar scopul de a informa, inainte de a urma un tratament consultati mai intai medicul specialist .


Distribuie