• Home
  • Actualitate
  • Fiul Andreei Mantea face gestul inedit de a dona toți banii găsiți la o vânzătoare săracă

Fiul Andreei Mantea face gestul inedit de a dona toți banii găsiți la o vânzătoare săracă

Andreea Mantea, prezentatoarea TV, a dezvăluit pentru kanald.ro un gest incredibil făcut de fiul său, David. Micuțul a luat toți banii găsiți în casă și i-a dat unei vânzătoare de la magazin, spunându-i să-și cumpere haine și mâncare pentru că o vede că este săracă. Chiar dacă Andreea a fost nemulțumită de fapta lui, este mândră de sufletul mare pe care David îl are.

David, fiul Andreei Mantea, este un copil care are un suflet mare și care vrea să ajute pe toată lumea din jurul lui. De data aceasta, micuțul a venit cu o idee atât de frumoasă, încât a emoționat-o și pe mama lui.

Andreea a dezvăluit că David a luat toți banii pe care i-a găsit în casă și s-a dus la o vânzătoare de la magazin și i-a dat ei. Nu doar atât, ci micuțul a vorbit și cu vânzătoarea spunându-i să-și cumpere haine și mâncare pentru că o vede că este săracă și că nu are bani să-și ia îmbrăcăminte și mâncare.

Chiar dacă a fost nemulțumită de fapta lui David, Andreea a arătat că este mândră de fiul ei și de generozitatea lui la o vârstă fragedă. Fapta lui este un exemplu demn de urmat pentru toți copiii din lume.

Andreea Mantea și relația specială cu David

Andreea Mantea este o mamă mândră care își iubește foarte mult copilul. Ea și fiul ei, David, au o relație specială, iar micuțul este sufletul ei. Cu toate că David face tot felul de năzbâtii și o mai supără pe mama lui, Andreea îl iubește necondiționat și este foarte mândră de băiatul ei.

Deși este o personalitate publică, Andreea a reușit să păstreze viața personală departe de ochii curioșilor și să aibă o relație specială cu fiul ei. Ea a arătat că este o mamă implicată și că își dorește să îi ofere lui David tot ce este mai bun în viață.

Andreea Mantea și fiul ei, David, au demonstrat că au un suflet mare și că își doresc să ajute pe toată lumea din jurul lor. Gestul lui David a arătat că educația primită acasă este una de calitate și că micuțul este un exemplu pentru toți copiii din lume. Andreea Mantea este o mamă mândră care își iubește foarte mult copilul și care își dorește să îi ofere tot ce este mai bun în viață.


Distribuie