• Home
  • Actualitate
  • Florin Dumitrescu, prima reacție după ce s-au anunțat noii jurați de la Chefi la Cuțite: „Nu înseamnă că nu văd”

Florin Dumitrescu, prima reacție după ce s-au anunțat noii jurați de la Chefi la Cuțite: „Nu înseamnă că nu văd”

Antena 1 a anunțat public cine sunt cei jurați care îi vor înlocui pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, în cadrul emisiunii Chefi la Cuțite. Nu vor mai fi trei jurați, ci patru bucătari. Este vorba despre Richard Abou Zaki, Alexandru Sautner, Ștefan Popescu și Orlando Zaharia. La scurt timp de la anunțul postului, Florin Dumitrescu a avut și o primă reacție pe rețelele de socializare.

Florin Dumitrescu a reacționat după ce s-au anunțat noii jurați de la Chefi la Cuțite

În urmă cu aproximativ două luni, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea anunțau că nu vor mai face parte din show-ul culinar Chefi la Cuțite. Ei au fost înlocuiți cu alți bucătari profesioniști.

Antena 1 a precizat public că dă startul unui nou sezon, sezon ce urmează a fi difuzat în primăvară. Richard Abou Zaki, Alexandru Sautner, Ștefan Popescu și Orlando Zaharia sunt noii membri ai juriului de la Chefi la Cuțite.

Anunțul oficial a fost făcut de producătorii competiției, însă mulți telespectatori au fost curioși să afle cum au reacționat Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea. Doar Florin Dumitrescu a ales să scrie un mesaj subînțeles pe rețelele de socializare, în care preciza următoarele:

„Gânduri de azi:

salut cu respect ziua de luni, trezit cu noaptea în cap și ambiție cât să ajungă încă vreo 30 de ani de acum încolo
dacă nu răspund, nu înseamnă că nu văd. Dacă văd, nu înseamnă că trebuie să reacționez. Dar gândul meu e bun și pașnic, pentru că așa am fost educat!

am gustat azi dintr-o lecție frumoasă a ospitalității alături de proprietarul de la Ublo, un loc drăguț, cu un om fain la butoane.

încă mă gândesc cum să fac să recuperez niște datorii, mai ales că vin sărbătorile!
voi fi alături de fratele meu Cătălin Scărlătescu pe 13 decembrie la o lansare importantă pentru familia noastră!

Sănătate vouă și nu uitați: Gătește cu mine și Românește. Punct și de la capăt sunt în promoție. Mulțumesc”, se arată în postarea făcută de fostul jurat de la Antena 1.

S-a fotografiat lângă prietenii săi buni

De asemenea, după ce s-a anunțat noul juriu de la Chefi la cuțite, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au fost surprinși împreună. Cei trei bucătari s-au fotografiat în timp ce savurau o cafea. Cu zâmbetul pe buze, aceștia le-au transmis fanilor toate gândurile bune.


Distribuie