Florin Salam, acuzat de înșelăciune, ridicat de mascați

Florin Salam, acuzat de înșelăciune

Florin Salam, supranumit „Regele Manelelor”, a fost reținut pentru 24 de ore după ce polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au descins în casa lui în baza unor mandate de percheziție domiciliară. Este vorba despre trei infracțiuni de înșelăciune, iar prejudiciul estimat este de aproximativ 18.000 de euro. Se pare că manelistul ar fi avut doi complici în această afacere dubioasă, iar acum se așteaptă ca acesta să fie prezentat magistraților cu propunerea legală.

În paralel cu aceste evenimente nefericite din viața lui Florin Salam, fiica acestuia, Betty Salam, a fost implicată într-un proiect televizat. Aflată la mii de kilometri distanță de România, Betty Salam a acceptat provocarea de a participa la Asia Express 2024, alături de partenerul ei, Cătălin Vișănescu.

Betty Salam, în fața provocării

Chiar înainte ca tatăl său să fie ridicat de mascați, Betty Salam a făcut o postare pe contul său de Instagram, anunțând o nouă melodie interpretată împreună cu Florin Salam, intitulată „Lacrima de rouă”. Participarea la Asia Express 2024 pare să fie un moment important în viața ei, iar chiar și în ciuda situației dificile prin care trece familia sa, artista se arată hotărâtă să facă față competiției și să revină acasă cu premiul cel mare.

„Vreau să cred că am făcut alegerea potrivită și să cred că nu îmi pare rău. Cu siguranță că ne așteaptă lucruri pe care nici măcar nu le gândim, cărora trebuie să le facem față. Dacă tot am intrat în joc, jucăm până la capăt (…) Este ușor să vorbești de pe o canapea și alta e să te afli acolo. Când ești într-o dificultate, într-o competiție, de la adrenalină, cred că ți se blochează, efectiv, mintea”, a declarat Betty Salam conform Spynews.

Pe măsură ce investigațiile continuă în cazul lui Florin Salam, iar Betty Salam se află într-o aventură televizată, rămâne de văzut care va fi deznodământul acestor două povești paralele care au captivat atenția publicului.


Distribuie