• Home
  • Actualitate
  • FOTO Cum arată casa în care locuiește Nadia Comăneci în SUA? Zeița de la Montreal și-a întemeiat o familie cu un gimnast celebru

FOTO Cum arată casa în care locuiește Nadia Comăneci în SUA? Zeița de la Montreal și-a întemeiat o familie cu un gimnast celebru

Faimoasa gimnastă Nadia Comăneci trăiește într-o vilă de lux în SUA, alături de soțul ei. Iată cum arată locuința în care își petrec fiecare zi și noapte.

Nadia Comăneci este prima gimnastă româncă din lume care a obținut nota 10 la o olimpiadă internațională. De-a lungul carierei a câștigat 6 medalii de aur, fiind considerată una dintre cele mai bune sportive ale secolului XX și una dintre cele mai mari gimnaste din lume.
Cunoscută drept “cea mai mare gimnastă a țării noastre”, Nadia Comăneci poartă numele unui personaj-erou dintr-un film, “Nădejda”, care înseamnă “Speranță”. Deși s-a născut în Onești și a trăit foarte mulți ani în România, Nadia a decis să se mute în America, alături de soțul ei, Bart Conner și de fiul lor, Dylan Paul.

Nadia Comăneci și-a întemeiat o familie alături de fostul gimnast Bart Conner

Nadia Comăneci   trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de fostul gimnast, Bart Conner. Cei doi s-au cunoscut în anul 1976, la un concurs de gimnastică din New York. Erau adolescenți și s-au admirat reciproc pentru talentul și pasiunea de care dădeau dovadă.

De atunci, Nadia și Bart și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt și 5 ani mai târziu s-au căsătorit și și-au jurat iubire veșnică.Pe 3 iunie 2006 a apărut în familie și Dylan Paul, fiul lor care acum are vârsta de 15 ani. Cei trei locuiesc într-o vilă din Oklahoma, SUA, unde sunt stabiliți de ani buni.

Cu toate acestea, Nadia Comăneci nu a uitat niciodată de România și revine și cu familia în țara sa natală. Chiar și nunta a avut loc aici, iar fanii s-au îmbulzit să le arate admirația și să imortalizeze momentul venirii lor în țară.

“Am revenit în România pentru nunta cu Bart şi a fost ceva senzaţional, au venit 10.000 de oameni, cred că toată lumea avea liber de la muncă. A fost foarte emoţionant pentru mine să fac asta în România, pentru că totul mi s-a întâmplat pentru că sunt din România, sunt româncă, totul datorez moştenirii mele româneşti”, a povestit gimnasta într-un interviu mai vechi.


Distribuie