• Home
  • Actualitate
  • Gabriela Cristea a dat detalii despre situația ei financiară. A fost criticată că vinde cozonaci pe internet

Gabriela Cristea a dat detalii despre situația ei financiară. A fost criticată că vinde cozonaci pe internet

Gabriela Cristea a dat detalii despre situația ei financiară, după ce s-a trezit cu un val de comentarii negative din partea internauților. Totul ar avea legătură cu o nouă activitate comercială a prezentatoarei, și anume vânzarea de cozonaci, zacuscă și dulceață. Cu toate acestea, Gabriela Cristea nu se lasă intimidată de persoanele care o acuză online.

Gabriela Cristea este iubită și apreciată de o mulțime de români. De-a lungul timpului a reușit să-și construiască o carieră impresionantă în lumea televiziunii, însă a muncit foarte mult pentru a ajunge până în acest punct al vieții sale. Acum se poate lăuda cu un parcurs profesional demn de invidiat, acesta fiind doar unul dintre motivele pentru care a adunat de partea sa o mulțime de fani.

Ce a recunoscut Gabriela Cristea despre situația ei financiară

Pentru că este foarte activă pe rețelele de socializare, prezentatoarea TV a vrut să tragă un semnal de alarmă, după ce a primit mai multe comentarii răutăcioase. Totul vine la scurt timp după ce soția lui Tavi Clonda și-a deschis o afacere cu cozonaci, zacuscă și dulceață.

Gabriela Cristea se poate declara o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are o carieră de succes, un soț iubitor, dar și două fiice minunate. Ei bine, toate aceste lucruri nu au venit peste noapte, iar de-a lungul anilor prezentatoarea TV a făcut eforturi colosale atât pentru ea, cât și pentru membrii familiei sale.

Vedeta a fost întotdeauna extrem de sinceră și deschisă față de urmăritorii săi din mediul online, cărora le-a împărtășit atât momentele frumoase din viața sa, cât și pe cele mai puțin frumoase. Chiar și așa, nu a fost ferită nici ea de hate, iar totul s-a amplificat după ce a anunțat că vinde cozonaci pe internet. De atunci, au apărut multe reacții negative, însă Gabriela Cristea le-a răspuns imediat acestora.

Soția lui Tavi Clonda  este șocată că oamenii o blamează pentru faptul că muncește pentru a le oferi celor dragi tot ceea ce este mai frumos. Vedeta a tras un semnal de alarmă în mediul online, mărturisind că situația financiară pe care o are în prezent a venit după mulți ani în care a muncit foarte mult și a depus eforturi.

A fost jignită în fel și chip

Recent, aceasta s-a confruntat cu un val de comentarii care o blamează că muncește și că nu-i mai ajung banii. Prezentatoare nu înțelege cum de unele persoane sunt capabile de atâta ură.

„«Nu îți mai ajunge», cam astea sunt cuvintele. În țara asta, fiecare este liber să muncească atât consideră de cuviință. Ce credeți? Nu de mine care muncesc ar trebui să vă luați, ci de trântorii care așteaptă și întind mâna să li se dea, dar nu, ăia sunt buni (…).

Eu m-am născut în perioada în care chiar trebuia să muncești ca să câștigi un ban. Primul meu salariu, asta se întâmpla prin 1994, am avut 100 de dolari, era un salariu bunicel la vremea respectivă, evident că acum nu ne-ar ajunge nici de utilități. De atunci, de la 100 de dolari, și până în prezent am făcut eforturi foarte mari…”, s-a plâns Gabriela Cristea pe contul de socializare.


Distribuie