• Home
  • Actualitate
  • Gabriela Cristea a deschis un subiect sensibil și controversat. Ce spune vedeta despre mariajul său

Gabriela Cristea a deschis un subiect sensibil și controversat. Ce spune vedeta despre mariajul său

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează de ani buni un cuplu, fiind foarte apreciați și iubiți de publicul larg. Asta și pentru că sunt extrem de deschiși cu cei care-i urmăresc zi de zi, deloc puțini la număr.

Atât de deschiși, încât subiectele abordate public sunt dintre cele mai diverse. De exemplu, acum, în online, Gabriela Cristea a decis să vorbească despre relațiile extraconjugale, ea fiind una dintre femeile care se află la a doua căsătorie, după un prim mariaj eșuat.

Gabriela Cristea nu este de acord cu infidelitatea în cuplu
Așadar, vedeta spune că totul a pornit de la o discuție pe care a avut-o cu o persoană apropiată care nu crede în instituția căsătoriei, din cauza multelor infidelități care au loc în zilele noastre.

Iar de aici și până ca vedeta să-și dorească să dezbată subiectul în mod public a mai fost doar un pas. Motiv pentru care a ținut să își întrebe fanii ce părere au în acest context, ținând, totodată, să își spună și ea punctul de vedere.

Conform spuselor sale, și astăzi se găsesc relații sănătoase, iar mariajul ei este unul dintre exemple, căci niciodată nu i-a fost infidelă soțului. Și asta pentru că încă de la începutul cunoașterii lor au decis amândoi să pornească pe un drum solid și serios, astfel că ea nu vede nici în stânga, nici în dreapta un bărbat mai bun decât Tavi Clonda.

Nu-și dorește și nici nu-și permite să vadă cu alți ochi vreun mascul din jurul său, poate decât în calitate de coleg sau prieten.

„Vreau să abordez cu voi un subiect cel puțin controversat: relația de cuplu și dacă nu există relații extraconjugale. De ce am abordat subiectul ăsta cu voi? Pentru că am stat de vorbă cu cineva de curând, care mi-a adresat o întrebare și care pe mine m-a surprins. Persoana respectivă nu a fost căsătorită niciodată și a declarat că nu vrea să se căsătorească niciodată pentru că nu crede în instituția căsătoriei.

Îi respect opinia. Dar era interesată cum de după ce am trecut printr-un divorț, am mai putut să o iau de la capăt. Așadar, credeți că există cupluri în care nu se înșală, încât relația să fie armonioasă și să nu trebuiască ca unul dintre ei să se armonizeze cu altcineva din afara căsătoriei? Eu trebuie să recunosc că nu mi-am înșelat soțul niciodată și nici nu-mi doresc să fac chestia asta, nu am avut niciodată niciun fel de tentație.
În momentul în care mi-am propus să am o relație serioasă, nu că mi-am pus ochelari de cal, dar de atunci doar pe el îl văd. Practic, nu pot să mai observ un alt bărbat cu care poate aș putea intra într-un dialog decât ca pe un coleg sau prieten. Astea sunt sentimentele pe care le încerc la momentul acesta”, a spus Gabriela Cristea, pe pagina sa de Facebook.

Totodată, însă, a ținut să spună că, deși iubirea și respectul din mariajul ei sunt mari, asta nu înseamnă că între ea și artist nu există certuri ori discuții în contradictoriu.

Există, însă au știut mereu, până acum, cum să și le rezolve
Plus că, mai crede ea, respectul față de cealaltă persoană înseamnă și respectul de sine, căci dacă alegi să nu înșeli înseamnă, subliniază ea, să alegi să-ți respecți propriile decizii și alegeri făcute până în momentul în care instinctele primare încep să iasă la rampă.

„Să nu credeți că eu am relația perfectă și că niciodată eu și soțul meu nu am avut momente de discuții în contradictoriu.

Ne-am și certat, ne-am întors spate în spate, dar ne-am împăcat. Așa e în viață, nu se poate să trăiești lângă un om și să nu fie un moment în care să nu fii pe aceeași lungime de undă. Dar iubirea și respectul cred că sunt lucrurile care ar trebui să ne ghideze într-o relație, nu instinctele primare. Cei care înșală o fac doar așa, pentru o plăcere de moment”, a mai spus prezentatoarea.


Distribuie