• Home
  • Actualitate
  • Gabriela Cristea a dezvăluit motivul pentru care s-a căsătorit cu Marcel Toader: „O să fiu foarte cinstită, nu a fost pasiune”

Gabriela Cristea a dezvăluit motivul pentru care s-a căsătorit cu Marcel Toader: „O să fiu foarte cinstită, nu a fost pasiune”

Gabriela Cristea a dezvăluit motivul pentru care s-a căsătorit cu Marcel Toader. Cei doi au fost căsătoriți în perioada 2008 – 2013, mariaj ce s-a finalizat  cu scandal. Timp de luni bune, divorțul celor doi a fost subiect principal în tabloide.

Gabriela Cristea a dezvăluit motivul pentru care s-a căsătorit cu Marcel Toader. Soția lui Tavi Clonda a recunoscut că nu a fost vorba despre o iubire ca-n filme, pasiune și artificii pe tavan, și-a iubit partenerul, însă a contat mai mult faptul că avea o anumită vârstă și nu avea o familie, un soț și doi, trei copii.

Gabriela Cristea a dezvăluit motivul pentru care s-a căsătorit cu Marcel Toader

Cariera mea era super înfloritoare. Eu l-am iubit. Da, da, pentru că la început a fost un om extraordinar. Cu asta m-a cucerit. Bine, mai mult i-a cucerit pe prietenii mei. După care, încet, încet m-a cucerit și pe mine și am zis… Băi, de ce nu? Până la urmă e un om ok, se poartă frumos cu mine.

De ce să nu mă căsătoresc? Avea toate atuurile la momentul la care ne-am căsătorit pentru a avea o relație ok. Uite, o să fiu foarte cinstită, m-am căsătorit pentru că ajunsesem la o vârstă. Și era ok când m-am căsătorit.

Nu pot să zic că a fost o mare dragoste, nebunie, pasiune, stele căzătoare și așa mai departe. Dar, ajunsesem la o vârstă și era momentul să mă așez și eu la casa mea. E momentul să fac și eu vreo 2-3 copii, măcar unul și să fiu și eu în rândul lumii, cum s-ar spune”, a spus Gabriela Cristea în podcastul Acasă la Măruță.

Prezentatoarea își dorea și să devină mamă, dorință de care partenerul ei nu a ținut cont. Marcel Toader avea deja un băiat dintr-o relație anterioară, fapt pentru care nu își mai dorea un copil.

Eu îmi doream să devin mamă, el se făcea că plouă. El nu își dorea, el avea un copil. Și da, pentru el era ok. Adică nu m-a susținut nici măcar…”, a continuat Gabriela Cristea.


Distribuie