Gabriela Cristea dezvăluie lupta cu kilogramele în plus

Gabriela Cristea, una dintre cele mai apreciate vedete din România, a fost subiectul multor critici în ultimii ani din cauza îngrășării sale. Prezentatoarea de la Antena Stars a vorbit despre această problemă într-un podcast moderat de Cătălin Măruță, dezvăluind motivele care au dus la creșterea în greutate și dificultățile întâmpinate în procesul de slăbire.

Cariera de succes și viața de familie minunată nu au fost suficiente pentru a o feri pe Gabriela Cristea de comentariile răutăcioase ale internauților. Vedeta a recunoscut că în ultimii ani a îngrășat câteva kilograme și că acest lucru a stârnit critici acide din partea celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.
Explicația dată de Gabriela Cristea pentru îngrășare este legată de faptul că a urmat tratamente hormonale pentru a rămâne însărcinată. După ce a adus pe lume două fetițe minunate, sănătatea și bunăstarea lor au devenit prioritățile sale principale. Vedeta a mărturisit că îi este greu să urmeze o dietă strictă și că este mulțumită de felul în care arată.

Cu toate acestea, Gabriela Cristea a recunoscut că nu se simte bine fizic și că obosete foarte repede. În trecut, vedeta spune că putea scăpa de kilogramele în plus într-un timp relativ scurt, dar în prezent procesul de slăbire este mult mai dificil și nu mai poate ține cură de slăbire. Cu toate acestea, Gabriela Cristea consideră că aspectul fizic nu este atât de important și că o femeie poate fi frumoasă indiferent de kilogramele în plus.

O altă critică la adresa Gabrielei Cristea este legată de faptul că apare nemachiată în mediul online. Vedeta a explicat că a ales să se prezinte naturală pe rețelele de socializare pentru a transmite un mesaj de normalitate și autenticitate. Cu toate că a primit multe critici în acest sens, Gabriela Cristea consideră că succesul ei pe platformele de social media se datorează faptului că oamenii se simt atrași de autenticitatea și atitudinea sa.

Gabriela Cristea continuă să strălucească pe micile ecrane și să aducă zâmbete pe chipurile telespectatorilor, indiferent de criticile și judecățile internauților. Vedeta rămâne o prezență puternică în industria media și este admirată pentru talentul său, indiferent de kilogramele în plus sau de aparițiile nemachiate.


Distribuie