• Home
  • Actualitate
  • Gabriela Cristea, încântată să facă anunțul despre al treilea copil: „Am făcut testul de sarcină”

Gabriela Cristea, încântată să facă anunțul despre al treilea copil: „Am făcut testul de sarcină”

Gabriela Cristea, încântată să facă anunțul despre al treilea copil: „Am făcut testul de sarcină”

Gabriela Cristea este o prezentatoare TV foarte iubită în România. Pe lângă succesul profesional, ea este foarte fericită și pe plan personal. Gabriela este căsătorită cu Tavi Clonda și împreună au două fetițe. Recent, vedeta a vorbit despre posibilitatea unui al treilea copil.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai stabile cupluri din industria showbiz-ului românesc. Cei doi au două fete și sunt extrem de fericiți. Prezentatoarea de la Antena Stars a discutat cu Cristina Șișcanu despre detaliile intime ale vieții de familie.

Posibilitatea unui al treilea copil

Recent invitată în emisiunea Cristinei Șișcanu, Gabriela Cristea a dezvăluit că a făcut un test de sarcină recent, care din păcate a ieșit negativ. Totuși, prezentatoarea emisiunii Mireasa – Capriciile iubirii a explicat că nu mai dorește să aibă alți copii. Este foarte fericită cu familia pe care o are. Gabriela a subliniat că cele două fetițe ale sale, Iris și Victoria, primesc toată dragostea din partea lor. Ea și Tavi Clonda fac totul pentru a le oferi o educație aleasă.

Gabriela a declarat: „Un băiețel, da… Nu, nu mai este cazul. Dar am făcut, într-adevăr, un test de sarcină, doar că nu au ieșit două liniuțe.”

Tavi Clonda, încântat de rolul de tată al fetelor: „Suntem bine așa cum suntem”

Recent, Tavi Clonda a vorbit despre viața sa personală și a atins un subiect sensibil pentru unii oameni. El a dezvăluit că nu și-a dorit în mod special un băiat și este extrem de fericit cu cele două fetițe pe care le are împreună cu Gabriela Cristea.

„Tocmai ce am jucat fotbal cu fetițele mele de la un an. Gabriela mi-a spus: ‘Nu le face fotbaliste, vreau să le văd cu păpuși!’ I-am zis: Stai liniștită, draga mea, o să aibă și păpuși! Acum fac balet și au tot felul de păpuși. Nu am dorit în mod special un băiat. În cazul Irinei, am vrut să aibă o soră pentru a se juca împreună. Într-o altă viață, poate voi avea și băieți. Am deja un nepot, un fin și am băieți cu care să joc fotbal. Nu mai putem avea încă unul,” a declarat Tavi pentru ego.ro. „Casa noastră este plină de viață, suntem OK așa, nu suntem singuri. Este destul de greu. Mulți oameni se opresc după un singur copil. Noi am făcut doi. Ce să zic, suntem bine așa cum suntem.”


Distribuie