• Home
  • Actualitate
  • Gabriela Cristea l-a prins pe Tavi Clonda cu fosta în parcare la mall : „Da, eram cu fosta în mașină și…”

Gabriela Cristea l-a prins pe Tavi Clonda cu fosta în parcare la mall : „Da, eram cu fosta în mașină și…”

Gabriela Cristea l-a prins pe Tavi Clonda cu fosta în parcare la mall. Gabriela Cristea și Tavi Clonda au trecut printr-un moment mai neplăcut în trecut. Cei doi erau la începutul relației și au avut parte de un episod tensionat.

Totul s-a întâmplat cu foarte mulți ani în urmă. Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au cunoscut pe platourile de filmare. Atunci prezentatoarea TV era divorțată de Marcel Toader, fostul soț. Cu toate că ei s-au cunoscut atunci, Tavi Clonda nu terminase relația în care era. Dar au apărut sentimente puternice între el și frumoasa prezentatoare TV.

Gabriela Cristea l-a prins pe Tavi Clonda cu fosta în parcare la mall
Într-o bună zi, când era ziua lui de naștere, Gabriela Cristea i-a făcut o surpriză plăcută. Astfel că i-a cumpărat un tort, însă ea a avut parte de o surpriză neplăcută în momentul în care voia să-i ofere tortul.

„Prima zi de naștere, de când ne-am cunoscut, a fost în 2013. Pe atunci ne tachinam, nu mă despărțisem de fosta. Nu știam că Gabriela mi-a făcut tort, m-a invitat să mă duc undeva, dar nu am trecut pe la ea… I-am zis că nu pot ajunge că plec la Brașov. Atunci ei i-a venit ideea de a mă aștepta la Mall Băneasa. Mi-a ieșit practic în întâmpinare, mi-a zis că e cu o prietenă, dacă vreau să vin să bem un ceai.

Doar că eu nu am oprit, eu eram cu fosta în mașină, mă duceam la mama de ziua mea, plus că nu știam că mi-a făcut tort. Astfel că, ea l-a mâncat cu prietena cu care era în Mall, deși era la dietă. La ceva timp, mi-a zis că s-a ofticat atunci. Dar e bine că totul s-a terminat cu bine. Și acum mai plătesc pentru greșeala aia”, a povestit Tavi Clonda pentru Impact.ro.

Gabriela Cristea, cu hainele la ușă din cauza unui bărbat
Gabriela Cristea a ajuns cu hainele la ușă din cauza unui bărbat. Prezentatoarea TV vrea să facă schimbări majore la vârsta de 47 de ani.

Gabriela Cristea și-a lat fanii prin surprindere cu ultimul mesaj pe care l-a postat în mediul online. Prezentatoarea TV a declarat pe rețelele de socializare că își va arunca toate hainele care au culorile galben, bej, maro sau crem.

De ce își aruncă hainele soția lui Tavi Clonda?
Gabriela Cristea are o relație foarte apropiată cu fanii ei din mediul online și, orice află nou și interesant, se grăbește să împărtășească cu aceștia. Recent, prezentatoarea TV le-a spus admiratorilor săi că are de gând să meargă acasă. Și să arunce toate hainele care se încadrează în categoria culorilor mai sus menționată. Tot pentru că nu ar fi bine să poarte astfel de culori.


Distribuie