• Home
  • Actualitate
  • Gabriela Firea a fost „soacră mare”. Fiul ei cel mare, Tudor, s-a căsătorit

Gabriela Firea a fost „soacră mare”. Fiul ei cel mare, Tudor, s-a căsătorit

Gabriela Firea, în vârstă de 51 de ani, a devenit soacră mare sâmbătă, 7 octombrie. Tudor, fiul ei cel mare, a unit destinele în cadrul unei ceremonii civile cu Eva, aleasa inimii sale. Sărbătoarea a avut loc într-un local luxos din București. Printre oaspeții evenimentului s-au aflat Adrian Năstase, Mitică Dragomir, Anghel Iordănescu, Marcel Pavel și Mirela Vaida.

Tudor este fiul Gabrielei Firea rezultat din prima ei căsnicie, cu Răzvan Firea. Gabriela Firea, fost ministru, și-a protejat constant familia, evitând expunerea acesteia în fața publicului. Sâmbătă, 7 octombrie, Tudor Firea, în vârstă de 28 de ani, și iubita sa, Eva, au rostit un ‘Da’ ferm în prezența ofițerului de stare civilă.

Evenimentul festiv, ce a avut loc într-un salon al unui hotel de lux din București, a inclus în lista de invitați doar persoane apropiate cuplului și, de asemenea, Gabrielei Firea. Printre cei prezenți care au atras atenția s-au numărat: Adrian Năstase, Mitică Dragomir, Anghel Iordănescu, Marcel Pavel și Mirela Vaida, gazda emisiunii ‘Acces Direct’ de la Antena Stars.

Gabriela Firea, mesaj emoționant
„Casă de piatră, Tudor-Ștefan și Eva Emilie! Toată viața mi-am dorit o fată și acum o am, ca soție a primului meu băiat. Noi, alături de Nicoline și Matthew Lesley – părinții miresei, dragii nași Cătălina și Gigi, întreaga familie și prietenii iubitori vă dorim să aveți împreună o viață lungă și frumoasă, casa plină de binecuvântări, credință, înțelegere din priviri, iertare rapidă atunci când apar mici discuții.

Asta înseamnă dragostea deplina! Cea mai mare bucurie a unei mame este să-și vadă copiii sănătoși, împliniți, la casa lor. Mulțumim Bunului Dumnezeu pentru această mare bucurie!”, a scris Gabriela Firea pe contul său de Facebook.


Distribuie