• Home
  • Actualitate
  • Gabriela Lucuțar a preparat colivă la Chefi la cuțite: „Mă uit la dumneavoastră și mă îngrozesc”. Cum arăta înainte să devină „Regina întunericului”

Gabriela Lucuțar a preparat colivă la Chefi la cuțite: „Mă uit la dumneavoastră și mă îngrozesc”. Cum arăta înainte să devină „Regina întunericului”

Gabriela Lucuțar, numită și Regina Întunericului, i-a surprins pe jurații Chefi la cuțite. Aceasta le-a preparat lui Orlando Zaharia, Alexandru Sautner, Richard Abou Zaki și Ștefan Popescu o colivă cu foiță de aur. Deși a reușit să-i impresioneze cu preparatul ei, pentru care a primit patru cuțite, concurenta i-a speriat cu meseria ei.

Gabriela Lucuțar a uimit jurații Chefi la cuțite Gabriela Lucuțar este una dintre cele mai cunoscute persoane care organizează înmormântări de lux. Aceasta a venit în platoul emisiunii Chefi la cuțite și le-a pregătit juraților o colivă cu foiță de aur. Aceasta a primit toate cele patru cuțite din partea chefilor și a ajuns în bootcamp. Însă, nu înainte de a le dezvălui lui Orlando Zaharia, Alexandru Sautner, Richard Abou Zaki și Ștefan Popescu care este meseria ei, cu care se mândrește cu fiecare ocazie.

„Am venit să fac specialitatea mea: colivă. Chefilor, țineți-vă bine! A venit regina! Regina întotdeauna face lucruri spectaculoase. Vreau s-o ornez cu zahăr cu aur de 24 de karate. Îi dau pe spate, îți dai seama!”, a zis concurenta înainte de a intra în platou și a-i întâlni pe chefi.

Aceasta le-a spus juraților că a primit harul de a vorbi cu morții pe care îi pregătește pentru înhumare și că le simte spiritul de fiecare dată. Regina întunericului se ocupă de îmbălsămare, de machiaj și petrece timp cu morții înainte să fie înmormântați.

„Am multe capacități, dar una dintre ele este că eu pot să comunic, într-un fel, cu persoanele care pleacă de pe lumea aceasta. Sunt sănătoasă, nu vă gândiți la alte lucruri. Am fost trimisă să fac ceea ce fac, pentru că eu simt energiile celor care pleacă”, a afirmat Gabriela Lucuțar la Chefi la cuțite.

Cât costă o înmormântare organizată de Regina întunericului Gabriela Lucuțar le-a dezvăluit celor patru jurați și cât costă o înmormântare organizată de ea. Potrivit acesteia, serviciile ei se ridică la câteva mii de euro.

Concurenta a explicat că se ocupă de fiecare detaliu, ea fiind cea care curăță, aranjează și îmbălsămează fiecare persoană trecută în neființă, precizând că le simte spiritele alături de ea. De aceea, ea preferă să își facă treaba pe timpul nopții, când este liniște.


Distribuie