• Home
  • Actualitate
  • Gafa făcută de Lavinia Pîrva lângă bradul de Crăciun. Fanii au observat imediat şi i-au atras atenţia soţiei lui Ştefan Bănică Jr: „Pregătim împreună toate detaliile”

Gafa făcută de Lavinia Pîrva lângă bradul de Crăciun. Fanii au observat imediat şi i-au atras atenţia soţiei lui Ştefan Bănică Jr: „Pregătim împreună toate detaliile”

În primele zile de Crăciun, vedetele din România s-au pozat lângă brazii împodobiți și le-au transmis fanilor mesaje emoționante. Așa a procedat și Lavinia Pîrva, soția lui Ştefan Bănică Jr, însă gestul ei a atras numai critici. Fanii i-au atras atenția asupra unui lucru!

Gafa făcută de Lavinia Pîrva lângă bradul de Crăciun

În acest an, Lavinia Pîrva a ales să petreacă Crăciunul acasă, alături de familie. Alături de Ștefan Bănică Jr. și fiul lor, Alexandru, bruneta a avut sărbători de poveste. Cum era de așteptat, solista a avut un mesaj și pentru prietenii virtuali. Lavinia Pîrva s-a fotografiat lângă bradul de Crăciun, iar imaginea cu pricina a ajuns direct pe Instagram.

Bruneta a fost taxată rapid de fani

În dreptul fotografiei cu ea, îmbrăcată într-un costum de trening alb, Lavinia a ales să scrie un mesaj în care le ura fanilor virtuali să aibă un Crăciun liniștit și fericit. Însă în postare s-a strecurat și o greșeală gramaticală, care nu a rămas neobservată de unii internauți. Lavinia Pîrva a scris ‘simții’ cu doi ‘i’.

„Crăciunul este sărbătoarea mea preferată, iar de când Alexandru a venit pe lume, seara de Ajun a devenit magie la propriu…Noi pregătim împreună toate detaliile în așteptarea lui Moș Crăciun, Iar când moșul bate cu toiagul în ușa, mă cuprind niște emoții cum nu vă puteți imagina. De fapt, cred ca trăirile lui Alexandru sunt atât de puternice și frumoase, încât universul îmi face cadoul suprem de a simții și eu ce simte el… Crăciun fericit!”, a fost mesajul publicat de brunetă, pe contul personal de Instagram.

Simţii cu un singur i”, i-a scris o internaută la postarea respectivă.

lavinia pirva
sursa foto: instagram

Lavinia Pîrva, declarație de dragoste pentru soțul ei

Pe 18 octombrie 2023, celebrul artist a împlinit frumoasa vârstă de 56 de ani, iar momentul aniversar a fost alături de soția sa, Lavinia Pîrva, și alături de fiul lor, Alexandru. Cei doi sunt împreună de mai bine de 10 ani, dar căsătoriți de șase ani, din 2017, iar relația pare că funcționează foarte bine.

Ziua de naștere a solistului a fost una plină de emoție pentru el, după ce Lavinia a decis să-i facă o declarație de dragoste emoționantă.

Chiar dacă astăzi este aniversarea ta, eu sunt cea care în fiecare zi primește cel mai frumos cadou: iubirea, căldura și prietenia ta. La Mulți ani! Te iubesc! @stefanbanica.official”, a scris Lavinia Pârva pe rețelele de socializare.


Distribuie