• Home
  • Actualitate
  • Gata! Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au dat lovitura și s-au umplut de bani. Foștii jurați de la Chefi la Cuțite nu iartă niciun contract

Gata! Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au dat lovitura și s-au umplut de bani. Foștii jurați de la Chefi la Cuțite nu iartă niciun contract

Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au spus adio emisiunii Chefi la Cuțite, după ce au refuzat să mai ia parte la filmările noului sezon. Cei trei jurați au plecat de la Antena 1 fără să stea pe gânduri, decizia lor luându-i pe toți prin surprindere. Chiar și așa, aceștia au mers pe drumuri separate și își continuă proiectele din care fac bani frumoși și fără show-ul culinar. Au diverse campanii publicitare cu ajutorul cărora au dat lovitura, după plecarea de la postul TV. La ce au ajuns să facă reclamă Bontea și Scărlătescu? 

Chiar dacă au plecat de la Antena 1, foștii jurați continuă să aibă bani frumoși ori din afacerile lor, ori din reclamele pe care le fac pe internet. Lideri la acest capitol sunt chiar Scărlătescu și Bontea, care au semnat diverse contracte pentru campanii publicitare, în urma cărora le vine o sumă uriașă direct în conturile bancare. Datorită faptului că sunt foarte apreciați și urmăriți pe rețelele de socializare, sunt companii mari sau mici care-și doresc să încheie parteneriate cu ei, în schimbul banilor. Așa că, cei doi chefi stabilesc anumite condiții, în cazul în care le place cum sună totul, și apoi trec la treabă. Bineînțeles că, aceste postări sunt sponsorizate, iar Bontea și Scărlătescu se aleg cu un venit bun după efortul pe care-l depun.

Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea câștigă bani frumoși din reclame

În acest context, Cătălin Scărlătescu a devenit mai nou imaginea Carrefour România și promovează colecția „Bregner”. Bontea este unul dintre cei care recomandă produsele Bosch în România, dar și Kotanyi sau Tazz. Pe lângă faptul că aceștia sunt niște bucătari foarte cunoscuți în acest domeniu, iată că au mare succes și atunci când vine vorba de lumea internetului.

Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea pot fi numiți chiar influenceri, nu doar datorită numărului uriaș de urmăritori pe care-l au în mediul online, ci și al reclamelor și recomandărilor diverse pe care aceștia le abordează. Oamenii se uită, apreciază sau nu, iar apoi cumpără produsele respective dacă-și doresc. Sigur că, aceste campanii nu vin pe gratis, ci în urma unor sume frumoase pe care cei doi chefi le primesc.


Distribuie