• Home
  • Actualitate
  • Georgiana Lobonț Divorțează. Soțul A Fost Cel Care A Decis! Informații Exclusive

Georgiana Lobonț Divorțează. Soțul A Fost Cel Care A Decis! Informații Exclusive

Veste șoc în lumea showbiz-ului românesc! Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș Ciciovan, vor divorța!

După 7 ani de la nuntă și doi copii, o fetiță și un băiețel, cunoscutul cuplu a luat hotărârea de a se separa. Avem informații exclusive!

După 7 ani de căsnicie, o familie care părea a fi perfectă, doi copii frumoși și un succes uriaș, Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan, soțul ei, vor divorța.

Spynews.ro a intrat în posesia informației șoc a zilei, însă momentan nu cunosc mai multe detalii despre separarea dintre cei doi.

Se pare că decizia divorțului a fost luată chiar de către Rareș Ciciovan, soțul vedetei! Reporterii Spynews.ro încearcă să ia legătura cu artista și tatăl copiilor ei.

Vestea divorțului a picat ca un trăsnet în lumea showbiz-ului românesc, căci niciodată Georgianța Lobonț, cunoscuta interpretă de muzică de petrecere, și soțul ei, nu au dat de înțeles ca ar avea probleme în cuplu și tot timpul erau împreună la toate evenimentele și emisiunile unde cântăreața era invitată și mereu arătau cât de mult se iubesc.

Georgiana Lobonț și soțul ei s-au cunoscut în liceu
Georgiana Lobonț și soțul ei s-au cunoscut în perioada liceului, atunci când frumoasa artistă de muzică de petrecerea era în clasa a IX, iar soțul ei în clasa a XII-a. Vedeta a povestit într-un interviu că l-a văzut pe Rareș Ciciovan la colțul unei străzi, după ce a ieșit de la școală, iar atunci și-a dat seama că a fost dragoste la prima vedere.

„Povestea noastră de dragoste se aseamănă cu poveștile de dragoste din basme. Eu eram pe clasa a 9-a, iar soțul meu pe clasa 12-a. Eram în primele zile de liceu când entuziasmată alături de noii mei colegi dar și de prieteni ieșeam de la școală. Pe drum, la un colț de stradă m-am intersectat cu un băiat foarte drăguț, blond cu ochii albaștri, parcă era un actor de la Hollywood. Nu-l văzusem niciodată, deși locuiam in Gherla de o viață. Din prima cred că m-am îndrăgostit de el. Partea amuzantă e că părinții noștri erau prieteni de familie dar eu nu le cunoșteam băiatul. Îmi doream să aflu cine este dar nu prea aveam cum, nici cei din anturajul meu nu-l cunoșteau”, povestea Georgiana Lobonț în urmă cu ceva timp.

„După câteva zile a făcut rost de id-ul meu de messenger, pe acea vreme era în vogă, și am început să vorbim. De la prima noastră întâlnire mi-a zis că vrea să-i devin soție! El știa tot despre mine. Eu, copilă, am luat totul ca pe o joacă”, a mai povestit ea.

Cei doi au început o relație și după 2 ani de iubire au decis să se căsătorească, cu toate că părinții Georgianei Lobonț nu au fost de acord ca artista să se mărite atât de devreme, la 21 de ani. La doi ani de la nuntă a venit pe lume și primul lor copil, un băiețel, iar în urmă cu 4 ani s-a născut și cel de-al doilea copil.


Distribuie