• Home
  • Actualitate
  • Gina Matache, mama Deliei vrea să-și refacă viața alături de un bărbat mult mai tânăr, Vezi totul despre viața amoroasă

Gina Matache, mama Deliei vrea să-și refacă viața alături de un bărbat mult mai tânăr, Vezi totul despre viața amoroasă

În anul 2004, Ion Matache, părintele Deliei și al Oanei Matache, a luat o decizie care i-a schimbat viața. Deși se declarase ateu, un preot i-a arătat calea spre credință, și astfel, fără să ezite, Ion a ales călugăria, lăsând în urmă viața pe care o construise în România pentru a se retrage pe Muntele Athos. Pentru aproape două decenii, a trăit în asceză și rugăciune, însă problemele grave de sănătate l-au forțat să se întoarcă în țară.

Acolo l-a așteptat Gina Matache, mama Deliei și a Oanei, cu care divorțase cu ani în urmă. Cu toate acestea, Gina l-a primit cu brațele deschise în locuința lor de odinioară, devenind astfel colegi de apartament. Momentul revenirii a fost plin de emoții, iar Gina a subliniat faptul că nu s-ar fi gândit niciodată să nu îl ajute pe fostul ei soț în momentele dificile. Astfel, chiar dacă fiecare are acum camera sa în apartament, cei doi coabitează în armonie. Gina a mărturisit public faptul că nici măcar nu au făcut partaj după divorț, întrucât nu a avut niciodată ambiția să acumuleze avere, preferând să ofere tot ce a avut copiilor lor.

În ciuda dificultăților și a trecutului tumultos, Gina privește cu încredere către viitor, având dorința de a-și găsi un nou partener de viață. Visul ei este să fie alături de un bărbat mai tânăr, care să aibă energie și să o accepte exact așa cum este, fără a încerca să o schimbe. Cu umor și sinceritate, ea a menționat că își dorește pe cineva care să nu o „frece la cap”, să fie chipeș și să aibă un spirit tânăr la fel ca ea.

Această poveste a familiei Matache ne arată că viața poate fi imprevizibilă, dar legăturile puternice, precum cele familiale, pot dura o viață și pot trece peste orice obstacol. În cele din urmă, ceea ce contează cel mai mult este dragostea, înțelegerea și sprijinul reciproc.


Distribuie