Gina Pistol, de la suferință la fericire

Gina Pistol, cunoscuta prezentatoare de televiziune, a fost in centrul atentiei dupa ce a dezvaluit ca a fost inselata de doua ori in trecut, dar a ales sa ramana in relatia respectiva. Desi declarase ca nu ar putea sta cu un barbat care nu o satisface sexual, totusi a trecut prin momente dificile alaturi de cei doi parteneri.

La inceputul anilor 2000, Gina Pistol a avut o relatie cu un milionar libanez controversat. Cei doi au trecut prin multe certuri si impacari, dar relatia lor s-a incheiat in 2011, odata cu incidentul in care mascatii au intervenit in locuinta lor. Apoi, prezentatoarea TV a avut o relatie tumultoasa cu Nicola Saikaly, care s-a dovedit a fi plina de suișuri și coborâșuri. Desi Gina a fost dorita de multi, iar Nicola avea probleme cu legea si nu numai, cei doi au reusit totusi sa se mentina impreuna o perioada.

Gina Pistol si fericirea alaturi de Smiley:
De mai bine de 7 ani, Gina Pistol si cantaretul Smiley traiesc o poveste de iubire. Cei doi au devenit parinti acum doi ani, cand Gina a nascut-o pe micuta Josephine. Astfel, familia lor s-a intregit si au trecut la urmatorul nivel al relatiei lor. Smiley i-a facut o cerere in casatorie, iar Gina a acceptat cu bucurie. Nunta a avut loc la malul lacului Snagov, fiind un eveniment deosebit la care au participat peste 300 de invitati.

In final, Gina Pistol a reusit sa-si gaseasca fericirea alaturi de Smiley, desi a trecut prin momente dificile si a invatat din experientele trecute. Relatia lor este un exemplu de perseverenta si dragoste, iar nunta lor a fost un moment de mare bucurie si emotie pentru ambii parteneri.


Distribuie