• Home
  • Actualitate
  • Gina Pistol în tinerețe! Proaspăta mamics la începutul carierei sale lucra într-un magazin din Roșiori

Gina Pistol în tinerețe! Proaspăta mamics la începutul carierei sale lucra într-un magazin din Roșiori

Gina Pistol, în tinerețe, când lucra într-un magazin din Roșiorii de Vede, a avut o înfățișare cu totul diferită față de cea actuală.

Numele real al Ginei este Georgeta Pistol, și s-a născut și a absolvit Școala de Arte și Meserii în orașul natal.

Din motive financiare, a fost vânzătoare la un magazin din Roșiori de Vede.

Ea era tot blondă, prefera șuvițele, avea un tuns scurt, machiaj mai strident și câteva kilograme în plus în comparație cu aspectul său actual.

Gina Pistol a fost recent criticată pentru aspectul său ușor umflat, iar unii internauți au speculat că a apelat la operații estetice.

Cu sinceritate, ea a negat aceste acuzații și a explicat că reține apă, ceea ce îi dă aspectul umflat la nivelul feței și al mâinilor.

„Nu, nu mi-am înjectat nimic în obraji și în buze, pur și simplu rețin apă. Dacă beau doi, trei litri, rețin șase. Uitați și mâinile cum îmi sunt, și picioarele la fel”, a spus Gina Pistol.

„Asta că să încetați cu mesajele să nu îmi mai injectez în buze și în obraji. Pur și simplu rețin apă, așa se întâmplă în sarcină, mai ales pe ultima sută de metri”, a continuat Gina.

Laura Cosoi, fostă parteneră a lui Smiley, a avut o reacție pozitivă după ce a aflat că Gina Pistol a devenit mamă, exprimându-și bucuria pentru cei doi și dorindu-le sănătate copilului lor.

Indiferent de aspectul ei din tinerețe sau de unde a pornit, Gina Pistol a construit o carieră impresionantă în televiziune și merita toate aprecierile.

Odată devenită mamă, s-ar putea să facă o pauză de la proiectele televizate pentru a se dedica familiei.


Distribuie