• Home
  • Actualitate
  • Imagini din casa în care locuiește acum Vulpița Veronica. În ce condiții a ajuns să trăiască după despărțirea de Viorel Stegaru

Imagini din casa în care locuiește acum Vulpița Veronica. În ce condiții a ajuns să trăiască după despărțirea de Viorel Stegaru

Recent, Vulpița Veronica a devenit mama pentru a treia oară. Copilul ar fi în plasament, pe când cei doi micuți ai ei au rămas cu Viorel Stegaru.

Mama soțului Vulpiței este cea care se ocupă de fetița și băiețelul celor doi, aceștia locuind la Blăgești.

Imagini din casa în care locuiește acum Vulpița Veronica. În ce condiții a ajuns să trăiască după despărțirea de Viorel Stegaru

În social media s-a vehiculat că Veronica nu mai locuiește în același sat cu pruncii săi, ci s-ar fi mutat la iubitul ei.

Tiktok-urile care circulă o arată într-o casă care nu este finalizată la exterior, cu o curte generoasă și animale.

Camera în care Vulpița se filmează cel mai des este un dormitor mic, cu un sifonier deschis la culoare, un scaun și un pat ce pare a fi un recamier cu ladă. Încăperea este mică și pe chenarul patului se găsesc mai multe jucării, precum și haine.

În ciuda condițiilor precare de trai, Veronica Stegaru pare fericită. În materialele pe care le urcă în social media râde și dansează, semn că și-a găsit liniștea

Cum s-a aflat că Vulpița Veronica are o nouă relație

Zvonurile că Veronica Vulpița s-ar fi despărțit de Viorel Stegaru au apărut încă de pe vremea când aceasta era însărcinată. Ba mai mult, s-a spus că bebelușul pe care îl purta în pântece nu este al soțului său, ci al noului iubit.

Veronica nu a confirmat informațiile, dar nici nu le-a negat. În schimb, în mediul online au apărut mai multe imagini cu ea alături de un alt bărbat.

Cele mai recente îl indică pe tânărul misterios drept ”bărbatul Vulpiței”. În clip, femeia este îmbrăcată în pijamale, semn că se află într-un loc familiar, cel mai probabil acasă.

Lângă ea se află un bărbat mai înalt, brunet. Amândoi zâmbesc și par fericiți, astfel că internauții consideră că ei formează un cuplu. Ulterior, femeia a confirmat că bărbatul este iubitul ei.

colaj de imagini cu vulpita veronica, viorel stegaru si iubitul catalin

Distribuie