• Home
  • Actualitate
  • Imagini superbe cu Andreea Esca, Alexia, Aris şi soţul. Obiectele speciale pe care le-au pus în bradul de Crăciun

Imagini superbe cu Andreea Esca, Alexia, Aris şi soţul. Obiectele speciale pe care le-au pus în bradul de Crăciun

Andreea Esca, imagini de senzație alături de familie. Celebra prezentatoare TV a împodobit bradul împreună cu cei doi copii, dar și cu soțul ei și au vrut să împărtășească momentele și cu fanii din mediul online. Au optat pentru ornamente de-a dreptul speciale, pe care toți fanii le-au apreciat.

Andreea Esca a făcut bradul alături de familie
Andreea Esca este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV de la noi din țară. Vedeta este foarte apreciată de o mulțime de oameni, de care este foarte apropiată.

Este activă în mediul online, unde publică imagini cu tot ce se petrece nou în viața ei. Fanii reacționează imediat și își spun părerea ori de câte ori au ocazia.

Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram, au adus spiritul festiv în locuința lor prin împodobirea bradului de Crăciun alături de cei doi copii ai lor, Alexia și Aris. Secvența memorabilă a fost capturată într-un clip video și distribuită pe platformele de socializare.

Cei trei s-au distrat de minune în acele momente și au fost mândri de rezultat. În fiecare an, votează împreună pentru alegerea ornamentelor, iar de data aceasta au optat pentru unele de-a dreptul speciale.

„E acel moment din an când împodobim bradul! Căutăm să-l facem diferit de fiecare dată, ne dăm cu părerea, votăm și decidem. Pentru acest Crăciun va fi roșu cu alb și desigur cu ceva realizat în România. Am ales să facem globurile într-un mic atelier de ceramică din București și să fie pictate apoi de prietena noastră”, a scris Andreea Esca în mediul online.

Pentru ce ornamente speciale a optat Andreea Esca
Andreea Esca și Alexandre Eram au făcut alegerea de a aduce în casa lor un brad natural pentru sărbătorile de iarnă, iar acesta a devenit o capodoperă festivă, împodobită cu grijă în nuanțe de alb și roșu.

Decorul distinctiv al bradului a fost realizat cu ajutorul decorațiunilor ceramice rotunde, fiecare dintre acestea fiind pictată manual de către o prietenă apropiată a familiei.

Pe fiecare decorațiune a fost creat cu migală un desen în formă de inimă de culoare roșie, oferind un detaliu personal și emoțional.

Vezi și: Andreea Esca are de ce să fie mândră. Alexia Eram, apariţie de vis în costum de baie, la 23 de ani. Foto

În plus față de elementele ceramice, bradul a fost împodobit cu globulețe roșii, modelate sub forma unor acadele delicioase. O stea roșie strălucește în vârful bradului, adăugând o notă de eleganță. Pentru a completa atmosfera caldă și primitoare, o instalație cu lumină albă caldă a fost încorporată în împodobirea bradului.

Urmăritorii jurnalistei Andreea Esca au avut numai cuvinte de laudă la adresa lor, exprimându-și aprecierea pentru momentul frumos pe care ea l-a împărtășit pe rețelele sociale. Au fost captivați și au evidențiat originalitatea remarcabilă a decorațiunilor care au ornat bradul familiei, dar și faptul că au o relație de-a dreptul specială.

„Foarte frumos și mai frumos este faptul că îl împodobiți toți patru”;

„Superb brad!”;

„Frumos bradul. Și original”;

„Minunați voi, la fel și bradul!”;

„A ieșit genial”, au fost doar câteva dintre comentariile pline de admirație ale fanilor.

Chiar dacă fiecare dintre ei are un program încărcat, își fac timp pentru momente în familie. Se înțeleg de minune și au parte de clipe memorabile atunci când se adună laolaltă.

Cum sărbătorea prezentatoarea Crăciunul în copilărie
Cu o nostalgie și plină de afecțiune, Andreea Esca evocă cu drag sărbătorile de iarnă din perioada copilăriei sale. Prezentatoarea de știri împărtășește amintiri calde, iar unele dintre cele mai speciale sunt legate de tatăl ei. Acesta depunea eforturi considerabile pentru a se asigura că familia sa nu simte lipsa de nimic în timpul sărbătorilor de Crăciun.

Fiecare gest al tatălui său a fost un act de iubire și grijă, creând astfel amintiri frumoase și durabile pentru Andreea și familia ei. Este un tribut emoționant adus nu doar magiei Crăciunului, ci și legăturilor familiale puternice care își păstrează valoarea de-a lungul timpului.

În această perioadă festivă, Andreea Esca rememorează cu o nostalgie tandră momentele sărbătorilor din copilărie. În acele vremuri, Crăciunul pentru ea însemna aromele îmbietoare ale portocalelor, bananelor verzi așezate cu grijă la copt și bomboanelor de pom dure precum piatra.

Află și: Ce diferență de vârstă este între Andreea Esca și Alexandre Eram. Surpriza la care nu se așteptau fanii

Amintirea nu poate ignora figura tatălui său, care, în ciuda unor reguli stricte din acea perioadă, aducea carnea de porc într-un rucsac din alt județ, o acțiune interzisă pe atunci. Andreea Esca trăiește cu drag aceste amintiri acum, dar pe atunci recunoaște că a avut ceva emoții când se gândea la riscurile la care era supus tatăl său.

”În perioada aceea, Crăciunul mai însemna miros de portocale, în sfârşit, vedeam portocale, mai însemna banane verzi puse pe dulap să se coacă, drept urmare şi azi îmi plac bananele verzi, şi mai însemna bomboane de pom, tari ca piatra, multe vechi, îmi spărgeam dinţii în ele.

O amintire foarte clară e legată de tata, care venea în fiecare an, de Crăciun, cu porcul în rucsac. Făcea naveta, lucra în altă parte şi pe vremea aceea nu aveai voie să transporţi carne de la un judeţ la altul. A avut şi probleme cu Miliţia, a fost oprit în tren şi a fost nevoit să dea explicaţii”, povestea Andreea Esca.

Andreea Esca a avut mereu o relație bună cu părinții ei, dar recunoaște că tatăl său a fost ceva mai dur. În timp ce cea care i-a dat viața îi lua mereu apărarea, tatăl a fost o prezență destul de dură în viața ei.


Distribuie