• Home
  • Actualitate
  • Irina Columbeanu s-a angajat chelneriță în America și îi trimite salariul lui Irinel! „A învățat să facă bani”

Irina Columbeanu s-a angajat chelneriță în America și îi trimite salariul lui Irinel! „A învățat să facă bani”

Nu mai este un secret faptul că Irinel Columbeanu a rămas fără averea sa de peste 154 de milioane de euro din cauza unor decizii mai puțin inspirate. Fostul milionar de la Izvorani a vorbit despre cel mai mare dușman al vieții sale, motivul principal din cauză căruia a ajuns să trăiască din mila apropiaților și să locuiască într-un azi de bătrâni. Invitat de onoare în podcastul ”Fiță cu Adiță”, găzduit în vila de lux a lui Tzancă Uraganu, fostul soț al Monicăi Gabor recunoaște că Irinuca, fiica lui, îi trimite bani din America. Tânăra s-a angajat chelneriță într-un restaurant din Los Angeles.

Recent, Irinel Columbeanu a fost invitat de onoare în podcastul ”Fiță cu Adiță”. Ultimul episod al producție a fost găzduit în vila de lux a lui Tzancă Uraganu, acolo unde, printre subiectele abordate, manelistul a mărturisit că îl va lua sub aripa sa pe fostul milionar de la Izvorani. Pe lângă ajutorul celor câțiva prieteni care i-au rămas alături, Columbeanu este susținut financiar și de Irinuca, fiica sa. Adolescenta s-a angajat chelneriță într-un restaurant din Los Angeles.

Irinel Columbeanu: ”Banii i-am pierdut din cauza deciziilor proaste”
Din punct de vedere financiar, Irinel Columbeanu nu mai are nimic. Și-a pierdut întreaga avere din cauza unor investiții neinspirate, dar și din cauza lăcomiei. Fostul afacerist a dezvăluit că, deși, atât el, cât și copilul lui aveau viitorul asigurat, s-a lăcomit și a investit toți banii într-o fabrică de ciment, decizie financiară greșită care avea să aibă consecințe de-a lungul întregii sale vieți.

”Eu am fost propriul meu dușman. M-am lăcomit ca să încerc să am mai mulți bani. Am făcut o alegere proastă. Am scos pe piață un ciment care nu a mers, cred că prea repede. Toți banii i-am băgat acolo. M-am gândit că ar putea fi o afacere pe care o pot lăsa moștenire fiicei mele”, a spus Irinel Columbeanu.

În ciuda faptului că și-a pierdut averea, Irinel Columbeanu privește partea pozitivă a evenimentelor neplăcute din viața lui și se consideră, în continuare, un om norocos. Este sănătos și are un copil care este pe punctul de a se realiza în viață: ”Mă consider un om norocos pentru că sunt sănătos și liber. Banii i-am pierdut din cauza deciziilor proaste pe care le-am luat atunci. Putea să-mi dea Dumnezeu mai multă minte, dar nu mi-a dat”

Ce s-a întâmplat cu Irina, fiica lui Irinel Columbeanu
Irinel Columbeanu și Monica Gabor au divorțat în anul 2011. La vremea respectivă, Irinuca, fiica lor, a rămas în grija tatălui ei, însă nu pentru mult timp. În anul 2018, Irinuca a plecat la mama ei și de atunci locuiește în America. Fiica fostului milionar are acum 17 ani, lucrează ca și chelneriță într-un restaurant din Los Angeles și are de gând să devină profesoară de limba franceză. Deschis și asumat, Irinel Columbeanu recunoaște că, de când este angajată, pe lângă suportul moral necondiționat, fiica lui îl mai ajută și cu bani.

”Irinuca și-a luat permisul și conduce un Mercedes GLC, un SUV 4×4, nu așa mare ca cel al domnului Tzancă. Irinuca m-a ajutat cu bani și a învățat și ea să facă bani pe munca ei. S-a angajat la un restaurant italian din Los Angeles, nu știu exact numele, dar nici nu are importanță. Este chelneriță acolo. De asemenea, își dorește să se facă profesoară de limba franceză.”, a mai spus fostul milionar.


Distribuie