• Home
  • Actualitate
  • Irina Loghin avut parte de una dintre cele mai urate experiențe din viața sa. A fost scoasă de pe scenă

Irina Loghin avut parte de una dintre cele mai urate experiențe din viața sa. A fost scoasă de pe scenă

Irina Loghin a avut o experiență extrem de neplăcută la un concert din Iași recent.

În timpul spectacolului susținut la sala Unirii Cinema Victoria, artista a fost nevoită să părăsească scena înainte de termen, ceea ce i-a creat o mare dezamăgire.

Înainte de eveniment, Irina Loghin fusese invitată să cânte timp de aproximativ 50 de minute.

Cu toate acestea, după doar 30 de minute, o doamnă din echipa de organizare a intervenit pe scenă, cerându-i să facă loc altor artiști. Această situație a deranjat-o profund pe cântăreață, iar reacțiile ei au fost exprimate cu o oarecare asprime.

Irina Loghin a subliniat că mulți dintre spectatori cumpăraseră bilete special pentru a o vedea pe ea și Sofia Vicoveanca, iar publicul a manifestat nemulțumirea prin huiduieli atunci când i s-a cerut să părăsească scena înainte de a-și încheia reprezentația.

Eu nu vreau să ia amploare acest conflict. Ce pot să zic? Lumea este așa cum este! Eu nu am nicio vină.

Eu m-am dus acolo să fac un program, a fost public plătitor, iar biletul a costat destul de mult.A intrat, la un moment dat, o cucoană peste mine, nu știu cine era. Toată sala a huiduit-o, să mă dea afară.

Mă întâlnesc rar cu asemenea conflicte. Eu cântam și ea a venit și m-a dat, pur și simplu, afară din scena. Am înțeles că e de la Radio. Eu știam că prezenta o tânără programul, dar nu a mai fost fata aia drăguță. A intrat ea peste mine, ea voia să lanseze niște tineri acolo. Da, acolo nu era festival pentru tineri!

Lumea plătise să mă vadă pe mine și pe Sofia Vicoveanca! Aveam în contract scris să cânt 50 de minute, chiar o oră.

Ea a intrat după 30 de minute și m-a scos afară. Publicul a huiduit! Până am ajuns la cabină publicul striga: Irina, Irina! Am spus publicului că organizarea e proastă și că voi reveni!”, a declarat Irina Loghin.

Pe de altă parte, organizatorii au prezentat o altă versiune a evenimentului.

Conform prezentatoarei evenimentului, Doina Baciu, aceasta a fost cea care a decis să o scoată de pe scenă pe Irina Loghin, susținând că artista a avut un comportament nepotrivit în culise și a jignit artiștii și echipa de organizare.

Doina Baciu a declarat că a consultat un avocat și că intenționează să ducă cazul în instanță pentru a clarifica situația și a face dreptate.

Ea a mai menționat că informațiile furnizate de Irina Loghin în presă ar fi inexacte, deoarece concertul ar fi fost oferit ca un cadou pentru Radio Iași și nu ar fi fost exclusiv dedicat Irinei Loghin.

Această situație tensionată la concertul din Iași a creat neînțelegeri și controverse între artistă și organizatori, lăsând loc pentru interpretări diferite ale evenimentelor.


Distribuie