• Home
  • Actualitate
  • Irinel Columbeanu, lovitură teribilă din partea Irinei. Ce i-a transmis fiica sa, după ce a ajuns la azil

Irinel Columbeanu, lovitură teribilă din partea Irinei. Ce i-a transmis fiica sa, după ce a ajuns la azil

Vestea că Irinel Columbeanu a ajuns la azil a uimit pe multă lume. Chiar dacă se știa că nu stă bine cu banii, fostul afacerist reușea să se întrețină singur și să stea într-un apartament cu chirie.

El a ajuns, însă, la azil, cu ajutorul prietenilor, iar veștile despre starea sa de sănătate sunt delicate. Se pare că are un început de alzheimer.

Și asta nu e tot, după ce a rămas singur printre străini, Irinel Columbeanu a mai primit o veste tristă din partea singurei sale fiice. Irina Columbeanu i-a spus tatălui ei că nu mai vrea să se întoarcă în România, alegând viața alături de mama sa în America.

Nu cred, deși acum are și ea tot ce trebuie din punct de vedere al actelor, are Green Card. Mi-a zis că nu vrea să se mai întoarcă. S-a pus problema la un moment dat să îmi cumpere ea sau Monica un apartament unde să locuiesc și mi-a zis că nu vrea să se mai întoarcă.

Eu o înțeleg și cred că e normal, având în vedere unde învață și ce învață, e o hotărâre înțeleaptă pe care a luat-o ea. Eu niciodată nu interferez în deciziile ei, o las să le ia singură și sunt de acord cu ea. Știu că e fată deșteaptă și că știe să judece”, a spus fostul milionar în cadrul emisiunii Fiță cu Adiță.

Irinel Columbeanu are un început de alzheimer

La cei 66 de ani ai săi, Irinel Columbeanu a ajuns la azil în urmă cu două săptămâni. Fostul om de afaceri a plecat din complexul rezidențial unde locuia cu chirie și s-a mutat în căminul pentru bătrâni unde și-a petrecut tatăl lui ultima perioadă din viață. Un apropiat al fostului afacerist din Izvorani a povestit cum a ajuns în această situație disperată.

„Au fost câteva episoade în care și-a pierdut memoria. A fost la supermarket sau la doctor și nu a știut să mai ajungă acasă. Mai mult, nici nu mai știa cine este. Prietenii l-au sfătuit să se ducă la un azil, pentru a fi supravegheat non stop”, a povestit apropiatul lui Columbeanu.

Ion Cassian, patronul azilului unde stă Irinel Columbeanu, a spus că a fost evaluat medical de specialiști și că va rămâne permanent în acea locație.


Distribuie