• Home
  • Monden
  • Irinel Columbeanu s-a trezit cu banii în cont! Nu s-a așteptat o secundă la gestul ăsta: „I-a trimis fără să îi ceară”

Irinel Columbeanu s-a trezit cu banii în cont! Nu s-a așteptat o secundă la gestul ăsta: „I-a trimis fără să îi ceară”

Surse apropiate ale lui Irinel Columbeanu au dezvăluit că afaceristul a fost ajutat cu bani de cumnatul lui de la Bacău, cel cu care întotdeauna s-a înțeles bine.

De câteva luni, Irinel Columbeanu își petrece zilele într-un azil de bătrâni, după ce și-a pierdut atât familia, cât și averea colosală pe care o agonisise de ani de zile. După ce a ajuns la azil, toți cunoscuții săi l-au uitat, astfel că nu a avut niciun fel de ajutor. Iată, totuși, cine l-a sprijinit pe fostul milionar!

Irinel Columbeanu a fost ajutat de cumnatul lui

Irinel Columbeanu se număra printre cei mai cunoscuți oameni de afaceri de la noi din țară, însă a ajuns într-o situație în care nimeni nu se aștepta că îl va vedea vreodată.

Afaceristul și-a pierdut familia, soția și fiica, iar mai apoi a pierdut și toți banii pe care îi avea, dar și vila de lux din Izvorani.
De două luni, Irinel a ajuns să locuiască la un azil de bătrâni, acolo unde este îngrijit corespunzător pentru că are și probleme de sănătate destul de grave.

Pe lângă toate acestea, toți prietenii săi l-au uitat pe afacerist și nu a avut cui să îi ceară ajutorul la greu. Surse apropiate din anturajul lui Irinel Columbeanu au dezvăluit că cel care l-a ajutat a fost cumnatul său de la Bacău, care recent i-ar fi trimis o sumă considerabilă de bani.

„Singurul din familia extinsă a lui Irinel care i-a trimis bani recent, adică 3.000 de lei, a fost cumnatul lui de la Bacău. Ei doi s-au înțeles foarte bine mereu pentru că el a fost și la nunta lui cu Moni când s-au căsătorit.

El i-a trimis fără să îi ceară, omul nu este de bani gata, nu este milionar. Cât privește ajutorul de la fiica sa, Irinuca, știu că el nu are așteptări deloc să îl ajute. Ea este micuță, nu are de unde”, au declarat surse apropiate ale lui Irinel Columbeanu, potrivit Click .

Irinel Columbeanu este încrezător

Aceleași surse au dezvăluit că starea psihică a afaceristului este una destul de bună, iar acesta este destul de încrezător, mai ales că știe că la azil se află oameni cu suflet mare care îl ajută.

Irinel Columbeanu nu se teme că va rămâne fără acoperiș deasupra capului pentru că directorul azilului nu îl va lăsa niciodată pe drumuri.

„Irinel nu este deloc demoralizat, este bine. Nu îi este frică că o să rămână fără acoperiș deasupra capului pentru că este înconjurat de oameni cu sufletul mare care îl vizitează. Inclusiv fiul lui Sabin Bălașa a fost pe la el iar directorul azilului Ioan Cassian nu o să îl dea afară…pe stradă”, au mai spus apropiații omului de afaceri, potrivit sursei menționate anterior.


Distribuie