• Home
  • Actualitate
  • Irinel Columbeanu, vizitat la azil de fosta lui iubită de acum 25 de ani: ”A fost emoționat!”

Irinel Columbeanu, vizitat la azil de fosta lui iubită de acum 25 de ani: ”A fost emoționat!”

Ajuns la azil, singur și părăsit de mulți dintre cei cu care petrecea atunci când se lăfăia în lux, Irinel Columbeanu se bucură de compania poate nesperată a uneia dintre fostele sale iubite celebre. Aceasta îl vizitează la căminul de bătrâni ce i-a devenit casă și ține în permanență legătura cu el. Nu, nu este Monica Gabor, fosta soție, sau Anna Lesko. CANCAN.RO are toate amănuntele.

Cândva mare crai, Irinel Columbeanu a avut pe lista sa de cuceriri și câteva iubite celebre. Ei bine, una dintre acestea îl vizitează la azil și ține periodic legătura cu fostul om de afaceri de la Izvorani. Nu, nu este Monica Gabor, fosta soție, sau Anna Lesko. Acestea nu par a vrea să mai audă de el. Prințesa Brianna Caradja este cea îi este acum alături fostului miliardar ce s-a mutat la un cămin de bătrâni.

„Nu contează că e într-un palat sau într-un azil”
Fosta sa iubită de acum 25 de ani l-a vizitat și ține în permanență legătura cu el, după cum aceasta a mărturisit în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

„Am fost și merg să-l văd. Locul e frumos, la fel ca și amplasamentul. Serghei Mizil a făcut un gest frumos și a deschis un cont pentru el. A găsit oameni care au contribuit.

Ceilalți care l-au uitat acum, nu știu cât de prieteni i-au fost. E complet irelevant ce a fost între noi, e o persoană cu care am rămas într-o relație de amiciție. Și el m-a sunat și am fost când și-a lansat cărțile. Noi ținem legătura.

E trist că unii oameni sunt acolo lângă tine doar când strălucești. Dar e bine că Iri nu e uitat. E un gest care-l emoționează, amândoi ne-am bucurat, și eu m-am bucurat să-l văd. Nu contează că e într-un palat sau într-un azil, nu contează mașina în care se urcă. Eu văd persoana, omul. Iri e același prieten pe care-l știu de atâția ani. E foarte ok.

Omul care vrea să dea, găsește de unde… Cel mai prețios lucru e să oferi și din timpul tău, să fii acolo ca prezență fizică. Există multe modalități de a-i fi alături”, a declarat Brianna Caradja în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Mănâncă ce cumpără de la alții
Altfel, prințesa ne-a mai spus că nu obișnuiește să gătească produse tradiționale românești. Preferă să le cumpere, mai ales că, spune aceasta, alții le prepară mai bine decât ea:

„Gătesc doar produse pe care nu le găsesc în restaurante. Sunt persoane care fac niște cozonaci extraordinari, foarte mari și pufoși. La fel ca și sarmalele, le fac mai bune alții. Mănânc cu drag produsele noastre, dar cu măsură. Câteva zile. Crăciunul în România înseamnă colebil, dicarbocalm și altele…Mănânc tot ce-mi place, dar încet. Și compensez. Cu ceva mai lejer. Ceea ce la mine înseamnă doar zacuscă, pe care o iau de la niște vecini.

Sunt mult prea feministă ca să mă bag în bucătărie cu nurorile. Culmea, că unul din fiii mei face mâncare. Fiecare câte ceva. Băieții nu-s excluși, stau și gătesc cu noi. Sau fac ei. Trebuie să știe de toate, să se descurce și când sunt singuri”.

„Nu pot sta în fața unui mincinos corupt”
Altfel, Brianna Caradja nu ne-a ascuns faptul că este exclus să o mai bată gândul de a intra în politică sau a candida pentru vreo funcție:

„Nu am răbdarea necesară să candidez, să intru în politică.. Nu pot sta în fața unui mincinos corupt, cum sunt mulți și să mă prefac că vorbesc politică cu un om normal la cap”.


Distribuie