Irinuca, adolescenta talentată, face bani din pasiunile ei

Lead: Irinuca, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu, este o adolescenta extrem de talentata si ambitioasa care isi castiga proprii bani, chiar daca provine dintr-o familie instarita. La doar 16 ani, Irinuca reuseste sa obtina venituri impresionante din doua dintre pasiunile sale: pictura si atletismul.

Pasiunea pentru pictura aduce venituri frumoase

Irinuca este pasionata de arta si a reusit sa transforme acest hobby intr-o mica afacere. Adolescenta picteaza tablouri deosebite pe care le vinde cu sume considerabile. In urma unui vernisaj la care a participat, Irinuca si-a expus lucrarile si a reusit sa vanda un tablou pentru cateva mii de euro.

Fata fostului om de afaceri de la Izvorani a primit si aprecieri din partea tatalui sau, Irinel Columbeanu, care a declarat ca Irinuca are cateva zeci de tablouri care pot fi admirate si comandate pe contul ei de Instagram. In plus, inainte de a pleca in America, Irinuca a luat cu ea toate lucrarile pe care le-a realizat pana atunci.

Atletismul, o alta pasiune care merge mana in mana cu pictura

Pe langa talentul sau artistic, Irinuca este pasionata si de atletism. Adolescenta se antreneaza de mai multe ori pe saptamana si reuseste sa imbine cele doua pasiuni cu ajutorul suportului financiar pe care il primeste de la mama sa, Monica Gabor, si de la partenerul acesteia, Mr. Pink.

Cu determinarea si ambitia de care da dovada, Irinuca are toate sansele sa ajunga foarte departe atat in lumea artei, cat si in cea a atletismului. Cu sprijinul celor dragi, ea poate transforma aceste pasiuni in adevarate cariere de succes.

Un parinte mandru si recunoscator

Monica Gabor, mama Irinucăi, este mandra de reusitele si talentul fiicei sale. Faptul ca Irinuca reusete sa-si castige proprii bani din pasiunile sale aduce o mare satisfactie si bucurie Monicai. Aceasta stie ca Irinuca are un potential urias si o sustine in continuare sa-si dezvolte talentele.

Desi Irinel Columbeanu recunoaste ca ii este dor de fiica sa, el este fericit pentru viata pe care o duce aceasta. Chiar daca nu mai poate oferi tot ceea ce i-ar dori, tatal Irinucăi este recunoscator pentru suportul financiar pe care Monica si Mr. Pink il ofera fiicei lor, ceea ce ii permite sa-si urmeze visurile si sa-si construiasca un viitor stralucit.

In concluzie, talentul si ambitia Irinucăi, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu, o fac o adolescenta remarcabila si de succes. Prin intermediul picturii si a atletismului, Irinuca obtine venituri considerabile la varsta de doar 16 ani. Cu sprijinul si sustinerea familiei sale, ea poate cuceri lumea cu talentele sale extraordinare.


Distribuie