• Home
  • Actualitate
  • Irinuca i-a sărit în ajutor tatălui ei. Câți bani i-a trimis lui Irinel Columbeanu, la azil

Irinuca i-a sărit în ajutor tatălui ei. Câți bani i-a trimis lui Irinel Columbeanu, la azil

Irinuca i-a sărit în ajutor tatălui ei. Câți bani i-a trimis lui Irinel Columbeanu, la azil

Viața de lux pe care Irinel Columbeanu o ducea în urmă cu câțiva ani a devenit doar o amintire, căci fostul afacerist nu a avut nici din ce să achite cheltuielile de zi cu zi. Acum, Irinuca i-a sărit în ajutor tatălui ei și i-a trimis bani, din economiile ei.

Problemele de sănătate, dar mai ales cele financiare i-au pus capac lui Irinel

Columbeanu, care acum a ajuns să locuiască la azil, în ciuda vieții de lux pe care o ducea în urmă cu mai mulți ani.

Irina Columbeanu și-a ajutat financiar tatăl

Irinel Columbeanu a ajuns într-un punct al vieții extrem de dificil, are probleme grave de sănătate, iar financiar nu se descurcă deloc bine.

Fostul milionar de la Izvorani a ajuns să stea la azil, deși nu-și permite să plătească.

Deși are 66 de ani, Irinel Columbeanu nu are încă pensie și trăiește din mila prietenilor și din economiile pe care le mai are.

Vestea că fostul afacerist nu se descurcă deloc bine din punct de vedere financiar a ajuns și la urechile fiicei sale, care nu a suportat gândul că tatăl ei este neajutorat.

Potrivit Fanatik.ro, Irinuca și-a ajutat tatăl imediat ce a auzit că nu are bani pentru a-și plătit cazarea în azilul de bătrâni în care locuiește acum.

Irinel Columbeanu ar fi izbucnit în lacrimi în urma gestului pe care fiica sa l-a făcut pentru el. Aceasta i-ar fi pus în cont 200 de dolari, din economiile ei. Banii nu au fost suficienți ca Irinel să-și plătească toate datoriile, însă gestul făcut de adolescentă l-a copleșit, fiind o sumă destul de mare pentru un tânăr care trăiește în SUA, unde traiul este foarte scump.


Distribuie