• Home
  • Actualitate
  • Jador, anunțul care i-a întristat pe fani. „Eu nu o să mai cânt”. Motivul deciziei radicale luate de artist

Jador, anunțul care i-a întristat pe fani. „Eu nu o să mai cânt”. Motivul deciziei radicale luate de artist

Celebrul cântăreț Jador face, din nou, un anunț surprinzător pentru fanii lui. Celebrul cântăreț a anunțat că nu va mai cânta la evenimente începând de anul viitor. Singurele petreceri, concerte sau spectacole la care va mai lua parte vor fi până la finele anului, incusiv în noapte de Revelion.

Jador este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști de la noi din țară, care se bucură de un succes enorm pe plan muzical. Este îndrăgit de milioane de tineri, care-i ascultă piesele și le aduc mereu în topuri. În acest context, cântărețul este foarte activ în mediul online, acolo unde își împărtășește activitățile cu urmăritorii lui.

Printre lucrurile bune din viața lui se strecoară și întâmplări mai puțin fericite. Chiar și așa, artistul este sincer și spune tot ce are pe suflet. Așa a făcut și de această dată când a dat vestea șocantă cum că nu va mai cânta la evenimente începând de anul viitor.

Această veste a ridicat o mulțime de semne de întrebare în rândul fanilor care se întreabă ce l-a determinat pe artist să ia această decizie. Fostul concurent de la Survivor nu a dat prea multe detalii despre decizia luată, lăsând ca totul să fie un mister.

Arstistul a anunțat că va pleca din țară, fiindcă ar fi nevoit. Jador a mai adăugat că odată cu timp va explica și de ce a luat această hotărâre. Până atunci, tânărul de 28 de ani a spus ferm că se retrage din muzică, însă nu înainte de a lansa ultimele piese pregătite pentru fanii lui: „Salutare oameni care mă iubesc!

Am să vă anunț ceva foarte important… de pe 1 ianuarie 2024 nu voi mai putea onora evenimente, nu voi mai putea merge la evenimente. Poate o să vă las niște muzică, pentru că sunt nevoit să plec din țară. Vreau să vă zic că până de

Revelion voi mai putea cânta, în rest eu nu o să mai cânt, așa că cei care vreți să vin la evenimentele voastre până în decembrie sunt disponibil, până la sfârșitul lui decembrie. Vă iubesc! O să aflați tot pe parcurs. Doamne ajută!”, a transmis artistul pe contul lui de TikTok.


Distribuie