• Home
  • Actualitate
  • Jean Paler ajunge din nou la spital, pentru a cincea oară în două luni: „Nu mă pot ține pe picioare”

Jean Paler ajunge din nou la spital, pentru a cincea oară în două luni: „Nu mă pot ține pe picioare”

Jean Paler va ajunge din nou la spital, pentru a cincea oară în două luni, deoarece actorul susține că se simte foarte rău. Probleme mai grave au apărut în augus când i s-a făcut rău pe scenă și a fost internat. După ce Jean Paler a fost mutat dintr-un spital în altul, situația sa nu pare să se fi îmbunătățit.

Jean Paler trece prin momente dificile, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. După o lungă internare recentă, în loc ca starea sa să fie mai bună, actorul se simte din ce în ce mai rău. În vârstă de 70 de ani, actorul se va interna acum pentru a cincea oară în două luni, potrivit LPF.

Jean Paler ajunge din nou la spital

În luna august, actorului i s-a făcut rău pe scenă, în timpul unui spectacol. A fost internat de urgență și mutat dintr-un spital în altul. Din nefericire, deși a fost externat și era optimist cu privirea la starea sănătății sale, se simte în continuare foarte rău. Însă, are noroc că se mai îngrijesc de el copiii săi.

„Nu am echilibru, nu mă pot ține pe picioare. Stau câteva minute și cad, după ce fac câțiva pași simt nevoia să mă așez. Scrie și în biletul de externare că trebuie să fiu susținut de cineva. Vede de mine fiica mea, dar vine și băiatul de la București”, a spus Jean Paler.

Așa stând lucrurile, actorul urmează să se interneze luni dimineață, la clinica de cardiologioe de la Spitalul Fudeni.

„Pe 16 octombrie, la ora 7.00 dimineața, trebuie să ajung la București, la Spitalul Fundeni, la internare, la secția Cardiologie. Am mai fost la ei și acum doi ani, m-au mai pus o dată pe picioare, dar n-am mai ajuns acolo pentru că nu au mai avut paturi libere.

Medicul cardiolog Răzvan Radu Ilie, care m-a mai tratat, îmi va relua toate analizele la inimă, ca să vadă ce se întâmplă, căci am fost în patru spitale și mi-au schimbat de patru ori tratamentul zilnic, schema de tratament. Mi-au scos, mi-au pus și m-au terminat total. El este speranța mea, m-a chemat de urgență!”, a mai spus artistul.

Jean Paler se teme că ar putea rămâne invalid

În urmă cu cinci ani, Jean Paler spunea că se confruntă cu probleme de sănătate la nivelul inimii, motiv pentru care este nevoit să ia pastile toată viața sa.

„Eu am probleme cu inima și le voi avea toată viața, până când îmi bate preotul la ușă. Asta e, sunt dependent de tratament, o să iau pastile până n-o să mai fiu”, declara artistul cu amărăciune.

Dar asta nu e tot, deoarece Jean Paler are și probleme locomotorii, iar în curând se teme că nu se va mai putea deplasa.

„Acum doi ani am făcut și o hemipareză la picioare și la mâini, nu puteam ține nici măcar o cană cu ceai. Am făcut, atunci, tot la Fundeni, tratament cu imunoglobuline, a fost foarte bun. După ce mi-au făcut o examinare, au găsit că vârfurile, mugurii terminațiilor nervoase ale picioarelor, sunt mâncate de diabet, s-au distrus, nu mai au contacte, de aceea intervenise acea hemipareză.

La Spitalul Militar au găsit că mi s-a agravat boala, dar mi-au zis să mă duc tot la Fundeni, deși și ei au o secție de Neurologie foarte bună. Boala poate avansa și s-ar putea să nu mai pot merge. La Fundeni vor încerca să mă pună din nou pe picioare, ca acum doi ani”, a mai precizat Jean Paler.


Distribuie