• Home
  • Actualitate
  • La 57 de ani Dan Bittman a plecat de acasă! Nu-și mai ascunde relația cu o blonda superbă de 24 de ani

La 57 de ani Dan Bittman a plecat de acasă! Nu-și mai ascunde relația cu o blonda superbă de 24 de ani

Ei formează cel mai nou cuplu din showbiz. El are 57 de ani, ea 24 de ani .Dan Bittman este un bărbat admirat de multe femei foarte frumoase, iar artistul le cucerește inimile iremediabil.

Dar se pare că una dintre ele i-a căzut cu tronc. Cântăreața Monica Odagiu este iubita artistului, după ce Bittman s-a despărțit de mama copiilor săi.

Conform unor surse din anturajul artistului, cântărețul ar locui în prezent cu chirie aproape de casa unde a locuit alături de familia sa. Solistul și

compozitoarea Liliana Ștefan au avut o relație foarte discretă, ce a durat mai mult de 25 de ani, dar fără a-și oficializa relația la starea civilă.

Dan Bittman are o relația cu Monica Odagiu

Dan Bittam în vârstă de 57 și Monica Odagiu, 24 de ani se cunosc de mulți ani, iar relația dezvăluită acum nu este una recentă. Se pare că pasiunea dintre cei doi a pornit în urmă cu șase ani, mai exact în 2015. Cei doi au fost văzuți împreună la petreceri aniversare în cercuri restrânse, la concertele Holograf de prin

țară, ba chiar ar fi plecat împreună în excursii în afara țări. Dar cu toate acestea, Bittman nu s-a ascuns niciodată, ieșind alături de ea la diverse întâlniri.

Diferența de vârstă dintre cei doi este de 33 de ani.


Distribuie