• Home
  • Actualitate
  • La doar 14 ani cucerea Romania cu piesa „Ochii tăi”. Cum arata acum Ana Maria Georgescu dupa ce a devenit si mama

La doar 14 ani cucerea Romania cu piesa „Ochii tăi”. Cum arata acum Ana Maria Georgescu dupa ce a devenit si mama

La doar 14 ani cucerea România cu piesa „Ochii tăi”. Ana Maria Georgescu a devenit mamă și este acum complet schimbată.

Ana Maria Georgescu cunoștea notorietatea națională odată cu lansarea, acum zece ani, a piesei „Ochii tăi’. De atunci s-au schimbat multe în viața artistei. S-a reorientat spre teatru, a jucat și într-un foarte cunoscut musical, „My Fair Lady’, iar în 2009 s-a căsătorit.

Ea a decis să-și unească destinul de cel al lui Norbert Vig, cu care s-a căsătorit la Cluj, după ce a fost cerută de soție la Paris. Ana Maria Georgescu scria la acea vreme:

„De cele mai multe ori lucrurile frumoase se întâmplă când te aștepti mai puțin. De exemplu, într-o noapte de mai, în Paris, într-o camera de hotel, doi oameni și-au promis să se iubească o viață. Mai apoi, au ajuns la un castel medieval din Franța, cu oameni minunați, din zilele noastre, au petrecut trei zile și trei nopti și s-au minunat de cât de frumoasă poate să fie viața’.

Ana Maria Georgescu: „Dacă aș fi știut cum câțiva ani…’

Viața celor doi a fost completată, de 1 an și jumătate, de fiica lor, Katja. Despre momentele unice, emoționante și grele prin care trec, Ana Maria povestește cu sinceritate și emoție.

„Dragă Katja,
Dacă aș fi știut acum câțiva ani că într-o singură zi pot face cumpărături, trei feluri de mâncare, trei ieșiri în parc, o vizită la dentist, una la farmacie, iarăși cumpărături, încă o plimbare pe afară, baie cu tine și casa arată chiar onorabil… toate astea în timp ce mă luptam psihic cu o durere înfiorătoare de dinți, aș fi pariat pe mine mai mult. A trebuit să vii tu și să-mi arăți cât de mult înseamnă să mai poți puțin. Ce bine că mă ciupești când dormi, că altfel aș crede că visez!’

Ce face acum Ana Maria, interpreta hitului ”Ochii tăi”

Ana Maria, cântăreața care a făcut furori cu piesa ”Ochii tăi” în urmă cu mai bine de 15 ani, s-a restras din lumina reflectoarelor, iar acum se mândrește cu o familie frumoasă, fiind mama unei fetițe.

Ana Maria a dispărut din lumina reflectoarelor și a renunțat la muzică. Și-a dedicat, însă, timpul vieții de familie, iar în vara acestui an, a devenit mama unei fetițe. De atunci, cântăreața, care este căsătorită cu omul de afaceri Norbert Vig, nu-și mai încape în piele de fericire și își surprinde frecvent fanii cu imagini cu fiica ei.

Ana Maria Georgescu s-a maritat! Cine este norocosul caruia i-a spus „DA” in fata altarului

Clipe de poveste pentru interpreta piesei „Ochii tai”, care si-a legat destinul de cel al partenerului sau.

Ana Maria Georgescu s-a maritat! In urma cu multi ani, Ana Maria Gergescu era tanara minune din industria muzicala, care a cucerit pe toata lumea odata cu lansarea piesei „Ochii tai”.

La ceva timp dupa, Ana Maria Georgescu s-a iubit cu Florin Chilian, fiind iubiti cu acte in regula, insa in 2006 aceasta l-a acuzat pe celebrul artist ca ar fi batut-o.

Ana Maria Georgescu s-a maritat

Ana Maria Georgescu s-a maritat

Insa a trecut peste tot acest scandal si peste trauma suferita si pana la urma si-a deschis din nou inima pentru un barbat pe nume Norbert.

Astfel ca Ana Maria Georgescu si Norbert au facut pasul cel mare, unindu-si destinele in fata lui Dumenzeu. Ana Maria a postat pe contul sau de socializare mai multe fotografii de la superbul eveniment.

„Nu ne-am dorit o nuntă obișnuită, ne-am dorit o poveste rusească, plină de romantism și melancolie. Mesele le-am visat cu mai multe cărți și mai puține flori, cu role de film și păpuși, cu băuturi alese și bucate care să îți bucure sufletul.

Am avut alături de noi oameni care ne iubesc, părinți, prieteni vechi și noi, câțiva îngeri păzitori. Denișa Iancu și Deac Marius, sunteți mai mult decât nași, iar călătoria această alături de voi a fost o altă minune. Vă mulțumim!

Am visat să avem orchestră și lumânări, voal și frac, un preot cu har. Ne-am închipuit cum ne cântă Ana Cebotari “Ave Maria” însă ne-au luat pe neașteptate suspinele oamenilor și biserica plină. Ne-am dorit să-l avem pe Adi Nour la primul vals, dar nu eram pregătiți pentru atât de multă emoție.

Am muncit mult, am visat și mai mult, ne-am stresat până la insomnie. Vă mulțumim, dragi părinți, pentru că ne-ați adus pe lume ca să ne întâlnim și să trăim magia asta. Prieteni, ne înclinăm! Știm că oamenii dragi nouă au făcut eforturi să ajungă.

Bazzu (Cristina Fabian), în 14 ani de prietenie am reușit să marcăm și asta, sper că ești pregătită pentru încă cel puțin 14). Nu în ultimul rând, îi mulțumim vieții pentru că ne-a dat șansa de a


Distribuie