• Home
  • Actualitate
  • LILIANA ȘTEFAN, DE NERECUNOSCUT DUPĂ DESPĂRȚIREA DE DAN BITTMAN. CE SCHIMBARE DE LOOK ȘI-A FĂCUT

LILIANA ȘTEFAN, DE NERECUNOSCUT DUPĂ DESPĂRȚIREA DE DAN BITTMAN. CE SCHIMBARE DE LOOK ȘI-A FĂCUT

Liliana Ștefan este de nerecunoscut și pare că s-a reinventat total după despărțirea de Dan Bittman, cu care are trei copii.

Cei doi au fost împreună 25 de ani, însă din 2016 au pornit pe drumuri diferite. Cu toate acestea, fostul solist al trupei Holograf a recunoscut abia în 2020 separarea de Liliana Ștefan.

Liliana Ștefan și Dan Bittman s-au despărțit în 2016, dar sunt legați pe viață de cei trei copii minunați pe care îi au împreună: Marc, Patrick și Alex. Fiecare dintre ei a pornit pe drumuri diferite, însă. În timp ce Bittman a rămas fidel muzicii, textiera Liliana Ștefan a trecut, în ultima vreme, prin evidente schimbări fizice și profesionale.

Liliana Ștefan, de nerecunoscut după despărțirea de Dan Bittman

Liliana Ștefan este foarte ocupată în ultima vreme căci, pe lângă noua ei profesie, cea de psiholog și terapeut, ea a revenit la o dragoste mai veche, dar mereu puternică. Nu, nu este vorba despre Dan Bittman, fostul ei partener, ci despre Cutiuța Muzicală, proiectul artistic care a consacrat-o și care a făcut atâția copii fericiți. De această dată, Liliana Ștefan a pus în scenă „Cutiuța muzicală Strică Tot și Culorile Fermecate”, un spectacol de muzică, dans și actorie, dedicat celor mici. Premiera a avut loc la Teatrul Muzical Ambasadorii, din București, și a fost un succes.

Cu ceva timp înainte de această mare premieră, Liliana Ștefan și-a schimbat radical look-ul și a devenit din ce în ce mai blondă. S-a tuns mai scurt și și-a făcut și șuvițe. Chiar ea a fost surprinsă de această schimbare, care a întinerit-o mult, și a scris, cu umor, pe Instastory:

„Prea multe șuvițe. Am ieșit aproape blondă și nu mă mai recunosc copiii acasă.”

Liliana Ștefan are 54 de ani și a fost mereu o prezență naturală, discretă și feminină. Pe perioada relației cu Bittman a fost brunetă și cu părul mai lung, așa că transformarea este evidentă.

Dan Bittman și Liliana Ștefan au trei copii împreună

Dan Bittman și Liliana Ștefan, femeia care i-a dăruit trei băieți, s-au despărțit în 2016, însă solistul a recunoscut asta abia în 2020, invitat fiind în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D.

„Liliana Ștefan nu mai este partenera mea de viață de 4 ani cel puțin. Presa a speculat foarte mult pe tema asta. De un an nu mai locuim nici împreună. A trebuit să ne despărțim, am încercat să o facem cât s-a putut de civilizat.

Nu vorbesc cu plăcere de despărțirea aceasta, pentru că fiind și mama copiilor mei, este femeia pe care am iubit-o cel mai mult și cu care am fost și cel mai mult timp, dar lucrurile au luat-o razna și aici recunosc că sunt eu de vină și acolo s-a ajuns.

De căsătorit nu ne-am propus niciodată, chiar din primul moment. Am considerat că nu e importantă hârtia respectivă. Important era ca relația noastră să meargă într-o direcție comună. Care direcție comună? Un copil, și l-am făcut pe primul, pe al doilea, pe al treilea, am sădit un copac, am făcut casele.

Cu ea am avut un scop în viața asta, ea mi-a dat scopul. Ea a fost femeia din spate, femeia puternică din spatele unui bărbat cam slab. Ea a fost cea pentru care s-a întâmplat tot ce s-a întâmplat”, a spus Dan Bittman în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.


Distribuie