• Home
  • Actualitate
  • Liviu Vârciu rupe tăcerea la 13 ani de la divorțul de Adelina Pestrițu: „Pe mine părinții m-au tras mereu de mânecă…”

Liviu Vârciu rupe tăcerea la 13 ani de la divorțul de Adelina Pestrițu: „Pe mine părinții m-au tras mereu de mânecă…”

Liviu Vârciu face o mărturisire neașteptată la 13 ani de la divorțul de Adelina Pestrițu. El spune că mama lui nu a plăcut-o pe niciuna dintre partenerele lui, în afară de Anda Călin, cu care formează un cuplu acum.

Liviu Vârciu a fost căsătorit între 2009 și 2010 cu Adelina Pestrițu. Dintr-o scurtă relație cu Ramona Teiceanu, Liviu Vârciu are o fiică, Carmina. Din 2016 are o relație cu Anda Călin. A doua fiică a acestuia, Anastasia, s-a născut în 2017, iar in anul 2020 sa născut al doilea copil al cuplului, un băiat.

Acum, el surprinde cu dezvăluirile, spune că niciuna dintre partenerele lui nu a fost pe placul părinților săi. Singura excepție este actuala sa parteneră, Anda Călin, de care mama lui s-a atașat încă din prima clipă.

„Pe mine părinții m-au tras mereu de mânecă, dar tot ca mine am făcut. M-au avertizat mereu să fac alegerile cu mai multă grijă și înțelepciune. Anda este singura dintre iubitele mele care le-a plăcut. Până atunci niciuna nu a fost pe placul lor. Niciodată însă nu m-am luat după ce zicea mama’, a dezvăluit Liviu Vârciu pentru cancan.ro.

În perioada în care Liviu Vârciu și Adelina Pestrițu s-au despărțit, ea a trecut și printr-o experiență care a copleșit-o din punct de vedere emoțional, dar despre care a avut puterea să vorbească. În momentul în care s-a separat de Liviu Vârciu, Adelina a descoperit că era însărcinată. Din păcate, sarcina nu a fost una viabilă, iar vedeta nu și-a îndeplinit atunci visul de a deveni mamă. A povestit episodul într-un interviu acordat la scurt timp după divorț.

„În perioada divorţului am descoperit că sunt însărcinată în cinci săptămâni. A fost ceva foarte dureros. Eram într-o perioadă foarte agitată şi pe lângă faptul că eram foarte slabă din toate punctele de vedere am descoperit această sarcină ca nefiind una sănătoasă. (…)

O perioadă visam în fiecare noapte că am un copil în braţe. Probabil că m-am şi gândit foarte mult la asta şi m-a marcat acest episod. Există riscul ca după o extrauterină să urmeze o a doua, dar asta în cazul în care nu supraveghezi sarcina.’, a explicat Adelina Pestrițu.


Distribuie