• Home
  • Actualitate
  • Locul din casă în care trebuie ținută icoana cu Maica Domnului, de fapt. Așa rugăciunile pot face minuni

Locul din casă în care trebuie ținută icoana cu Maica Domnului, de fapt. Așa rugăciunile pot face minuni

Icoana cu Maica Domnului este una dintre cele mai importante. Ei bine, această icoană, singură sau cu Pruncul Sfânt în brațe, poate face minuni dacă este respectat locul în care trebuie așezată și dacă rugăciunile sunt spuse cu credință. Această icoană cu Maica Domnului aduce liniște și armonie în casă și alină orice suferință. Iată locul din casă în care trebuie ținută!

Icoana cu Maica Domnului, singură sau cu Pruncul Sfânt în brațe, reprezintă cu adevărat o minune. Dorințele celor care se roagă către ea se pot îndeplini foarte repede. Însă, puțini știu că această icoană trebuie așezată într-un loc special din casă pentru a face minuni.

Unde trebuie ținută icoana cu Maica DomnuluI, de fapt
Dacă vrei ca rugăciunile să capete putere și să se îndeplinească, foarte important este să ai în casă o icoană sfințită de un preot.

Ei bine, dacă vorbim despre icoana Maicii Domnului, conform canoanelor, aceasta trebuie pusă pe un perete sau într-un colț din cameră, orientată spre Răsărit.

În acest fel, motivul pentru care această icoană trebuie poziționată spre Est este pentru că ea trebuie să primească lumina soarelui. Însă, în cazul în care razele soarelui nu pătrund suficient în încăpere, trebuie aprinsă o lumânare sau o candelă.

Puțini sunt cei care știu, însă, acesta este și motivul pentru care multe biserici și mănăstiri se construiesc cu poarta spre Răsărit, pentru ca lumina Tatălui Ceresc să pătrundă în lăcașurile sfinte.

Mai mult decât atât, se știe că la fel de important este că în momentul rugăciunii fața să fie îndreptată către Răsărit, pentru ca binefacerea icoanei să intre în casă și în sufletele celor care locuiesc în ea.

Rugăciune de mulţumire către Maica Domnului
Există o rugăciune făcătoare de minuni către Maica Domnului pe care este bine să o rostești de fiecare dată când te simți într-un moment de cumpănă.

“Preasfântă Fecioară, Preacurată Maică Născătoare de Dumnezeu, Îţi mulţumesc că ne eşti şi nouă Mamă Bună, Iubitoare şi Grabnic Ajutătoare! Îţi mulţumesc pentru toate icoanele Tale făcătoare de minuni şi pentru tot Harul care se revarsă prin ele! Îţi mulţumesc Măicuţă pentru toate comunicările Tale sfinte, pentru sănătate, pentru ajutor, pentru grija Ta de Mamă Iubitoare faţă de noi toţi! Îţi mulţumesc că nu ne laşi pradă celui rău, ci ne aperi şi ne acoperi sub Sfânt Acoperământul Tău! Iartă-mă Măicuţă pentru multele mele păcate şi Te rog ajută-mă să mă pocăiesc pentru toate greşelile mele din această viaţă!

Îţi mulţumesc că Te rogi pentru noi şi că duci rugăciunile noastre la Bunul Dumnezeu, ca să ne ajute să trecem din viaţa aceasta la viaţa veşnică! Îţi mulţumesc Măicuţă că Te rogi pentru întoarcerea la credinţă a celor din familia mea, dar şi a celor care-L caută pe Dumnezeu şi încă nu L-au găsit! Îţi mulţumesc Măicuţă pentru grija Ta de Mamă, pentru iubirea Ta sfântă şi pentru tot ajutorul Tău! Şi eu Te iubesc, Te preamăresc şi Îţi mulţumesc pentru toate! Amin!”, acaesta este rugăciune făcătoare de minuni către Maica Domnului.


Distribuie