• Home
  • Actualitate
  • „Mama adoptivă” a Gabrielei Cristea, detalii despre afacerea culinară a prezentatoarei! Femeia a dat totul din casă

„Mama adoptivă” a Gabrielei Cristea, detalii despre afacerea culinară a prezentatoarei! Femeia a dat totul din casă

Paula Crăciunescu, cunoscută drept „mama adoptivă” a Gabrielei Cristea, a dat detalii despre afacerea culinară a prezentatoarei. Femeia susține că prezentatoarea este foarte bine organizată în ceea ce privește prepararea și livrarea acelor bunătăți. Totodată, Paula Crăciunescu a mai spus că și celelalte afaceri ale vedetei sunt bine puse la punct.

Gabriela Cristea înflorește de la o zi la alta în cariera sa profesională! Mai nou, prezentatoarea TV de la „Capriciile iubirii”, de la Antena Stars, și-a deschis un magazin online unde a scos la vânzare cozonaci, de diferite sortimente, zacuscă, dar și câteva sortimente de dulceață. Se pare că lucrurile pentru vedetă merg așa cum și-a dorit, ținând cont de una dintre cele mai recente postări făcute pe pagina sa de Facebook în care anunța faptul că este în căutare de personal calificat în ale gastronomiei.

„Mama adoptivă” a Gabrielei Cristea, detalii despre afacerea culinară a prezentatoare
Contactată de jurnaliștii de la Click!, Paula Crăciunescu, „mama adoptivă”, a Gabrielei Cristea, a dezvăluit cât de bine îi merg lucrurile brunetei. Femeia a lăudat-o pe prezentatoare și a spus că este foarte pricepută în bucătărie.

„Gabrielei îi merge foarte, foarte bine. Face niște mâncăruri delicioase. Până și prietenii ei, am văzut, că atunci când vin la ea, cumpără de la dânsa. Are totul foarte bine organizat, pachețele gata pregătite. Face și comenzi peste tot. Ea le pregătește pachetele pentru unde trebuie să ajungă iar plata se face atunci când produsul ajunge la destinație.

Gabriela este super pricepută în bucătărie. E o dulceață de fată. Ea colaborează deja cu o cofetărie / patiserie. Pentru că are emisiunea seara ziua este acolo prezentă și totul se face sub ochii ei”, a spus Paula Crăciunescu.

Oficial, îi merge bine
Paula Crăciunescu a mai spus și faptul că moderatoarea de televiziune nu se bucură doar de afacerea online cu mâncarea ci și de cea cu rochițele și bluzițele pe care o are de ceva timp.

„Gabriela mai are și magazinul de haine! Și acea afacere îi merge destul de bine știu de la ea. Plus că ea se ocupă de tot, ea singură merge acolo, se duce, cumpără materiale, ea concepe modelele, toată ziua este în priză. Nu lasă nimic la voia întâmplării”, a mai spus „mama adoptivă” a Gabrielei Cristea.


Distribuie