• Home
  • Actualitate
  • Mama Geta, În Lacrimi Din Cauza Lui Culiță Sterp! S-A Întâmplat Chiar De Ziua Ei De Naștere: “Ce-Mi Făcuși?”

Mama Geta, În Lacrimi Din Cauza Lui Culiță Sterp! S-A Întâmplat Chiar De Ziua Ei De Naștere: “Ce-Mi Făcuși?”

Mama Geta a devenit cunoscută în mediul online datorită succesului pe plan muzical al lui Culiță Sterp. Aceasta are doi băieți, pe Culiță și Iancu, și două fete, Ileana și Geta. Recent, a fost ziua ei de naștere și a primit cele mai frumoase urări. Spre exemplu, fiul cel mare a emoționat-o atât de tare încât a făcut-o să izbucnească în lacrimi. Ce a putut să-i spună cunoscutul cântăreț?

Mama Geta și-a sărbătorit ziua de naștere cu copiii ei, singurul absent fiind Iancu, căci el se află la Survivor All Stars. Chiar și așa, femeia s-a bucurat enorm să primească cele mai frumoase mesaje, cadouri și aprecieri într-o zi atât de specială. Printre altele, Culiță Sterp i-a transmis public o urare foarte emoționantă, care a făcut-o să izbucnească în lacrimi, într-o fracțiune de secundă.

Mesajul transmis de Culiță Sterp a făcut-o pe mama Geta să plângă
Culiță a postat pe internet o fotografie cu mama lui și Milan, alături de un mesaj superb pentru care a primit toate laudele posibile. Nu mai este niciun secret faptul că Milan este tare îndrăgit de Mama Geta și că cei doi au o relație foarte apropiată. Ori de câte ori își vede nepotul, femeia se bucură enorm și inima îi tresaltă de fericire.

„La mulți ani mămica mea frumoasă, te iubim și îți mulțumim pentru felul în care ne-ai crescut și ne-ai educat. Îți mulțumim, noi, copiii tăi că tot timpul ne-ai pus pe primul loc și ai fost ca o rândunică ce și-a hrănit și și-a crescut puii chiar dacă și-a tras ei de la gură, pentru tine familia a fost mereu pe primul loc.

Îți mulțumim pentru toate zilele în care te trezeai de dimineață înaintea noastră și aveai grijă să nu ne lipsească nimic și pentru cum ai avut grijă de noi mereu dar mai ales pentru ca ne-ai învățat să fim corecți, să ne iubim între noi și să muncim dacă ne dorim ceva cu adevărat, pentru ca în viață nu o să primim totul de-a gata.

Tu știi ca pentru noi ești eroul nostru, și așa o să rămâi! Îmi doresc să te țină Dumnezeu sănătoasă cat mai mult timp lângă noi și să te bucuri și de nepoți la fel cum te-ai bucurat de copii, ca știu ca pentru tine familia a fost și este cel mai important lucru din lume! Te iubim mult, mamă!”, se arată în mesajul transmis de Culiță Sterp, pe rețelele de socializare, cu ocazia zilei de naștere a mamei sale.

Mama Geta a izbucnit în lacrimi după mesajul lui Culiță Sterp
Mama Geta nu s-a putut abține atunci când a văzut mesajul postat pe internet de către Culiță și a început să plângă. Femeia este de părere că fiul ei a lăudat-o cam mult și că lucrurile poate nu stau chiar așa, însă cântărețul a contrazis-o.

„Culiță, ce-mi făcuși? M-ai făcut să plâng, dragul mamei! Îți mulțumesc mult frumos, că tu ai avut numai 10 la română, dar cum știi tu să compui…Îți mulțumesc mult! M-ai făcut să plâng, dar eu nu sunt plângăcioasă. Ce frumos ai scris! M-ai prea înălțat, crede-mă, poate nu este chiar așa! Mai taie din ele, dragul mamei!”, i-a răspuns mama Geta, în lacrimi.


Distribuie