• Home
  • Actualitate
  • Mama Laurei Cosoi a murit, se luptase ani de zile cu o boală grea. Dramele din viaţa actriţei nu se mai opresc: tatăl vedetei s-a stins din cauza Covid-19

Mama Laurei Cosoi a murit, se luptase ani de zile cu o boală grea. Dramele din viaţa actriţei nu se mai opresc: tatăl vedetei s-a stins din cauza Covid-19

Durere fără margini pentru vedetă. Cu doar câteva zile înainte de Crăciun, a suferit o mare pierdere. Mama Laurei Cosoi a murit, s-a luptat ani de zile cu o boală nemiloasă. Anunțul devastator a fost făcut chiar de actriță, printr-un mesaj scurt publicat în mediul online. Tatăl ei s-a stins din viață cu trei ani în urmă, răpus de Covid-19.

A murit mama Laurei Cosoi

Durere fără margini pentru îndrăgita vedetă, cu doar câteva zile înainte de Crăciun, a suferit o pierdere uriașă. Mama Laurei Cosoi a murit, anunțul sfâșietor a fost făcut chiar de blondă, printr-un mesaj publicat pe o platformă de social media.

„Mămica noastră dragă și bună a plecat la Domnul. Mami, te iubim dincolo de viața asta. Ești în inima noastră”, a scris Laura Cosoi, mesajul fiind însoțit de câteva fotografii în care apare alături de mamă și soră.

În 2008, Ligia Cosoi, mama Laurei Cosoi, a primit un diagnostic dur de la medici: avea cancer de col uterin.

”Nu fusesem de 4-5 ani la un control, e drept, nu mă durea nimic. Am ajuns întâmplător la spital şi, aparent, eram într-un stadiu în care abia mai puteam fi operată dacă nu mă grăbeam. Mă simţeam vinovată că nu am făcut controale la timp şi acum copiii îşi ascundeau lacrimile, se îndepărtau din când în când de mine şi nu înţelegeam de ce mă luau şi mă plimbau, să-mi mai iau gândul”, a povestit Ligia Cosoi, într-un interviu acordat pentru proiectul organizat de Asociaţia ”Bucuria de a fi”.

Ligia Cosoi fusese diagnosticată cu cancer

A urmat o luptă grea, dar pe care, cu ajutorul tratamentelor recomandate de medici și credinței, a reușit să o câștige.

”Este o luptă pe care trebuie să ți-o asumi și să faci tot ce e posibil din partea ta. Sigur că există și imprevizibilul. Există un plan acolo sus, cu noi, și foarte mult nu poți influența, dar trebuie să te iubești, să ai priorități, să înțelegi că e un moment critic și că l-au mai depășit și alții.

Paralel cu tratamentul medical, atunci am descoperit o altă lume, a plantelor, a ceaiurilor, hrana vie. Am urmat un tratament naturist, dar din iubire față de cei dragi, nu mi-am permis să fac un experiment, să spun că nu fac chimioterapie sau radioterapie, că am citit eu ceva pe net. Sigur că sunt ceva urmări și te tulbură, dar asta trebuie făcut. Ăsta e prețul sănătății până la urmă”, a mai spus mama Laurei Cosoi.

Cauza morții mamei vedetei este, până în acest moment, necunoscut, Laura Cosoi nu a oferit mai multe detalii despre tragedia ce i-a lovit familia.

Vedeta și-a pierdut tatăl în 2020

În 2020, vedeta a trecut prin momente la fel de dureroase. Atunci, actrița și-a pierdut tatăl, bărbatul a fost răpus de Covid-19.

„În 17 noiembrie m-a sunat să mă anunțe, așa în râs parcă, că i-a ieșit testul pozitiv. Părea asimptomatic, joi, când m-a anunțat. Îi dispăruse mirosul de miercuri și joi a primit rezultatul testului. Aici a fost șocul. Nu avea febră, avea doar o durere de cap. Era despărțit de mama, dar au luat copiii amândoi, frații mei, au avut.

Luni seara l-am internat, marți era în spital la Iași, la infecțioase. L-am adus apoi la București. Dimineața am vorbit cu el și în câteva ore nu mai era bine. În spital nu ai cu cine să iei contact. Când l-am adus la București nu avea voie să mai vorbească cu noi. Când am primit telefonul că trebuie să căutăm un pat de terapie intensivă pentru el în țară, am fost în șoc. Am fost în situația disperată de a găsi un pat, am găsit unul pe secție la Matei Balș.

Mai bine că nu s-a chinuit, într-o săptămână a murit. S-a stins. Nu poți să-ți iei rămas bun. Am mai apucat să mai vorbesc cu el sâmbăta seara, pe Facebook, ne-a ajutat cineva din salon cu el. A fost ultima dată. Mi-a spus că-mi mulțumește pentru tot. Mi-a zis: «e acum, să vedem ce va fi. E o luptă foarte mare, un război care nu știi cum se termină». E greu să-ți iei rămas bun când nu ești pregătit”, a povestit actrița, la emisiunea „La Măruță”.


Distribuie