• Home
  • Actualitate
  • Marcel Pavel dezvăluie că trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar: “Dacă aș fi trăit în altă țară, probabil aș fi fost milionar și aș fi avut chiar și un avion privat!”

Marcel Pavel dezvăluie că trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar: “Dacă aș fi trăit în altă țară, probabil aș fi fost milionar și aș fi avut chiar și un avion privat!”

Marcel Pavel, unul dintre cei mai respectați și îndrăgiți artiști din România, a avut o viață plină de realizări și succese înainte de pandemie. Ca interpret, susținea spectacole aproape zilnic și se bucura de o popularitate deosebită în rândul publicului său. Cu toate acestea, în ultimul an, viața sa a suferit schimbări majore, iar artistul a fost nevoit să se confrunte cu provocări și dificultăți neașteptate.

Marcel Pavel a recunoscut că se află într-o situație financiară dificilă, având responsabilitatea de a întreține opt persoane. Într-o apariție la „Xtra Night Show”, el a dezvăluit că în urmă cu aproximativ 14 ani a făcut o investiție nepotrivită în terenuri, ceea ce l-a adus într-o situație financiară precară de atunci. Această greutate financiară a devenit și mai accentuată în contextul pandemiei, când spectacolele și sursele sale de venit au fost afectate în mod semnificativ.

„Am ajuns la fundul sacului!”, a mărturisit artistul, subliniind dificultatea de a face față cerințelor financiare ale întreținerii unei familii numeroase în timpul pandemiei. Marcel Pavel a exprimat și regretul că, în altă țară, probabil ar fi avut o situație financiară mult mai confortabilă, sugerând că în alte condiții ar fi putut să devină milionar și să aibă luxuri precum un avion personal.

În plus, artistul a vorbit și despre experiența sa în legătură cu pandemia, dezvăluind că în urmă cu un an a fost infectat cu virusul și a avut de suferit din cauza acestuia. El a menționat că a dezvoltat teama de reacții adverse în urma infectării și a tratamentului urmat, motiv pentru care a amânat momentul vaccinării. Cu toate acestea, intenționează să se vaccineze după Paște, în ciuda temerilor sale legate de posibilele complicații, în special din cauza vârstei sale înaintate și a istoricului său medical.

Astfel, situația lui Marcel Pavel reflectă provocările financiare și de sănătate cu care mulți oameni s-au confruntat în timpul pandemiei, subliniind vulnerabilitățile și dificultățile întâmpinate de unii artiști în această perioadă dificilă.


Distribuie