• Home
  • Actualitate
  • Maria Băsescu a uimit pe toată lumea! Gestul făcut de soţia lui Traian Băsescu: Eu eram devastată

Maria Băsescu a uimit pe toată lumea! Gestul făcut de soţia lui Traian Băsescu: Eu eram devastată

Dezvăluirea a fost făcute de cântăreața preferată a lui Traian Băsescu, artista Cristiana Dorin. Aceasta a vorbit într-un interviu recent despre momentul în care a primit un ajutor neașteptat din partea Mariei Băsescu.

Cântăreața preferată a lui Traian Băsescu trecea printr-un moment crunt

Cristiana Dorin este una dintre interpretele pe care Traian Băsescu o asculta cu mare drag de fiecare dată. Aceasta a vorbit într-un interviu recent despre momentul tulburător în care și-a pierdut mama.

S-a întâmplat chiar într-o zi de Crăciun, iar una din persoanele care i-a sărit în ajutor a fost chiar Maria Băsescu. Atunci, s-a convins că prima doamnă are un suflet bun. Mai mult, artista a dezvăluit că a fost întotdeauna bine tratată de familia fostului președinte.

„Mama a murit de Crăciun, pe 25 decembrie 2012. Țin minte că în fiecare zi de 25 decembrie, în prima zi de Crăciun, cei care poartă numele de Cristina, Cristian sărbătoresc o onomastică. Știu că dumneaei m-a sunat, iar în 2012, la 10 și ceva, 11 ziua, mama a decedat. Eu eram devastată…

Când doamna Maria m-a sunat, era foarte fericită, bucuroasă, eu eram plânsă și supărată. I-am spus că mie mi s-a întâmplat un necaz. Doamna Maria m-a întrebat atunci, m-a rugat din suflet, dacă am nevoie de ceva.

Deci… Mai mult de atât? Un om… Prima-doamnă să îți spună acest lucru nu e puțin. Nu numai cu mine cred că era așa. Cred că aceasta era femeia Maria Băsescu”, a dezvăluit Cristiana Dorin în emisiunea Online Story.

Cântăreaţa a dezvăluit cum l-a cunoscut pe fostul preşedinte al României

Anterior, cântăreaţa a dezvăluit cum l-a cunoscut pe fostul preşedinte al României. Totul s-a întâmplat la restaurantul lui preferat de la mare. Mai mult, interpreta a vorbit şi despre Maria Băsescu, cu lacrimi în ochi, pentru că este o femeie pe care a respectat-o întotdeauna pentru felul ei de a fi și modul de a se comporta.

La un moment dat, Cristiana Dorin era privilegiata familiei Băsescu. Totul a început în 2005.

„Eu l-am cunoscut pe domnul Băsescu în vara anului 2005. Înainte de toate, domnul Președinte era om. Și doamna Maria Băsescu este o doamnă în adevăratul sens al cuvântului.

Când am stat la masă cu el, a cerut mâncare tradițional românească, deci tot ce mănâncă un om de rând a mâncat și președintele Traian Băsescu. Eu eram cântăreața preferată a familiei prezidențiale”, a mărturisit cântăreaţa.


Distribuie