• Home
  • Actualitate
  • Maria Constantin a împlinit astăzi 37 de ani! Vica Blochina i-a transmis artistei un mesaj neașteptat

Maria Constantin a împlinit astăzi 37 de ani! Vica Blochina i-a transmis artistei un mesaj neașteptat

Astăzi este ziua specială a Mariei Constantin, care sărbătorește cei 37 de ani de viață. Prietena ei apropiată, Vica Blochina, i-a transmis cele mai calde urări, evidențiind legătura lor specială și aprecierea profundă pentru prietenie.

Maria Constantin, cunoscută pentru talentul său în muzica populară, primește gânduri bune din partea prietenilor și apropiaților ei. Puțini sunt cei care știu despre legătura specială dintre ea și Vica, o legătură bazată pe sinceritate și prietenie autentică.

Vica Blochina a dedicat un mesaj emoționant Mariei Constantin, exprimându-și iubirea și recunoștința pentru prietenia lor profundă. Ea a subliniat cât de mult valorează prezența Mariei în viața sa, considerând-o pe aceasta ca pe o soră și parte din familia ei.

Maria a decis să își petreacă ziua de naștere acasă, alături de soțul ei, preferând liniștea și intimitatea în locul unei petreceri. La vârsta de 37 de ani, ea apreciază mai mult decât oricând bucuriile personale și valorile familiale în fața lucrurilor materiale.

Mesajul ei este unul de mulțumire și recunoștință pentru dragostea și sprijinul oferit de soțul și familia ei. Pentru Maria, cel mai prețios lucru este sănătatea și fericirea din cadrul familiei sale, iar ziua de naștere este o ocazie minunată de a aprecia aceste daruri ale vieții.


Distribuie