• Home
  • Actualitate
  • Maria Gheorghiu: De la Casieriță la Clarvăzătoare – O Viață Plină de Secrete

Maria Gheorghiu: De la Casieriță la Clarvăzătoare – O Viață Plină de Secrete

În spatele viziunilor apocaliptice și a prezicerilor sale înspăimântătoare, Maria Gheorghiu, cunoscută clarvăzătoare, dezvăluie o parte mai puțin cunoscută a vieții sale.

Cu puțin timp înainte de a deveni un nume cunoscut în lumea prezicerilor, Gheorghiu a pășit în lumea cazinourilor ca o casieriță la Loteria Română. Surprinzător, visurile sale au inclus chiar și cele 6 numere norocoase la Loto 6/49.

Cu toate că puțini sunt cei care știu despre trecutul său la ghișeu, chiar și atunci, Maria Gheorghiu simțea că deține puteri paranormale. Cu ochii spre viitor, a visat un lung șir de numere, dar a fost uimită să descopere că niciunul dintre ele nu a adus norocul scontat.

Această femeie intrigantă, care a prezis tragicul eveniment din Colective, a renunțat la cariera de casieriță și a evoluat către o nouă direcție profesională, devenind secretară într-un cabinet de avocatură. Curioasă și însetată de cunoaștere, Maria Gheorghiu a finalizat cu succes două facultăți, una în Științe Juridice și cealaltă în Teologie.

Cu toate acestea, ceea ce a adus cu adevărat notorietate clarvăzătoarei a fost prezicerea cutremurului devastator din Turcia, care a avut loc la data de 6 februarie 2023, cu o magnitudine de 7,8 grade pe scara Richter.

Peste 1,5 milioane de oameni au fost lăsați fără adăpost, iar 46.000 de vieți au fost pierdute. Cu privire la această previziune, Gheorghiu a declarat: „Deocamdată nu mi s-a spus și țara.

Dar faptul că a spus (n.r. Divinitatea) că ne bate la ușă, poate să ne ducă cu gândul la un posibil cutremur mai dens, dar să sperăm că nu va fi atât de dezastruos. Că dacă e vorba de cutremur, așa am scris și despre război, nu de la mine, ci de la Duhul Sfânt, că războiul ne bate la ușă. Deci, e același lucru, războiul ne bate la ușă, cutremurul ne bate la ușă.”

Maria Gheorghiu, o femeie cu o viață plină de taine și previziuni uluitoare, continuă să fascineze și să intrigheze cu abilitățile sale paranormale și trecutul său surprinzător.


Distribuie