• Home
  • Actualitate
  • Maria Ghiorghiu a avut o viziune cu Mântuitorul. Ce susține că i-a transmis Iisus Hristos

Maria Ghiorghiu a avut o viziune cu Mântuitorul. Ce susține că i-a transmis Iisus Hristos

Cunoscuta clarvăzătoare Maria Ghiorghiu a povestit pe blogul personal că a avut o viziune cu Mântuitorul Iisus Hristos. Aceasta a povestit toată experiența ei, care i-a lăsat o impresie puternică și i-a dat încredere totodată. În plus, Maria Ghiorghiu i-a îndemnat pe oameni să fie mai buni și să aibă grijă de cei singuri și necăjiți.

Maria Ghiorghiu a devenit foarte cunoscută pentru visele premonitorii pe care le are. Aceasta își împărtășește cu fanii toate experiențele trăite. De data aceasta, cunoscuta clarvăzătoare nu a anunțat un eventual scenariu negru care ar putea să se producă în lume, ci a susținut că a vorbit cu Iisus Hristos.

Maria Ghiorghiu a avut o viziune cu Mântuitorul

Maria Ghiorghiu a făcut o nouă postare pe blogul personal. Însă, cunoscuta clarvăzătoare nu a notat mesaje referitoare la un eventual cutremur, război sau un scenariu negru care ar putea să se răsfrângă asupra omenirii și planetei, ci o discuție pe care a purtat-o cu Iisus Hristos. În postarea făcută de Maria Ghiorghiu, clarvăzătoarea susține că viziunea i-a venit odată ce s-a gândit la o persoană dragă din viața ei.

„Iisus Hristos mi-a grăit așa: Tu ești imaginea mea! Cel ce păstrează numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine, nu știe să Îi fie recunoscător Prea Sfântului nostru Binefăcator, adică Prea Sfântului Duh!”, se arătă în prima parte a postării de pe blog.

Maria Ghiorghiu a mărturisit pe blog faptul că a purtat un dialog cu Iisus Hristos. Clarvăzătoarea s-a destăinuit și a explicat detaliat experiența pe care a trăit-o.

„Abia îmi terminasem rugăciunea sufletului și m-am băgat în pat. Nu știu cum, dar mă gândeam la o prietenă care lucrează la un ziar și-mi spuneam în gândul meu că nu am mai văzut-o de ani de zile și nici nu am mai vorbit la telefon cu ea.

Apoi, tot eu în gândul meu îmi spuneam că prietena mea are serviciul ei, și-a format imaginea ei prin ceea ce face. Chiar reprezintă imaginea acelui ziar. Pe când eu nu reprezint pe nimeni. Sunt un om obișnuit și nu reprezint nicio imagine a cuiva și e normal ca prietena mea să păstreze distanţa”.

Ce i-a transmis Iisus Hristos

Totul s-a schimbat imediat după ce Maria Ghiorghiu a auzit un glas blând și dulce, de care s-a îndrăgostit pe loc.

„«Tu ești Imaginea Mea! Ești Imaginea a Cineva!», mi-a spus acel glas. Și rămân uimită de ceea ce văd în camera mea, sub plafon. Vedeam dragilor, vedeam pe Iisus Hristos răstignit pe o cruce mare din lemn gros, cioplit și nu finisat, Îi văd Chipul însângerat, Coroana de Spini Îi rănise pielea Capului Său Prea Sfânt.

Avea în jurul Trupului o pânză albă legată de mijloc, iar ochii Lui albaștri erau aţintiţi spre cerul albastru senin şi gura Sa prea sfântă era deschisă de parcă ar fi strigat la TATĂL Cel Ceresc. De pe pieptul Său, curgeau şiroaie de sânge prea curat și prea sfânt și nevinovat.

Privind cu lacrimi la această tragedie, sufletul meu mai are puterea să spuna fără cuvinte: «Eu nu eram Imaginea nimănui lumesc! Eu nu sunt Imaginea nimănui lumesc». Iar Scumpul nostru Mântuitor, de acolo de pe Sfânta Cruce, îmi răspunde aşa: «Tu eşti Imaginea Mea!»”, a scris pe blog Maria Ghiorghiu.

Clarvăzătoarea îndeamnă oamenii să fie mai buni

Maria Ghiorghiu transmite cititorilor săi că trebuie să fie mai milostivi și să aibă grijă de sufletele lor.

„Dragii mei, a venit timpul când trebuie să avem grijă de suflet mai întâi de toate. Este Sfântul Post al Pătimirilor Lui Iisus Hristos. Să încercăm să fim mai buni, mai milostivi, să mergem la Sfânta Biserică măcar duminica, să postim mai ales de la vorbe grele, de la vorbe jignitoare faţă de Aproapele nostru.

Să ne spovedim la Părintele Duhovnic, pentru a ne învrednici a primi Sfânta şi Dumnezeiască Împărtăşanie. Să avem grijă de străin și de sărac, și de cei bolnavi, de cei singuri și necăjiți. Să facem milostenie cu cei care sunt mai necăjiţi decât noi”, a continuat clarvăzătoarea pe blog.


Distribuie