• Home
  • Actualitate
  • Mesajul lui Adi Mutu: ”Sper să te simți cea mai iubită și cea…”

Mesajul lui Adi Mutu: ”Sper să te simți cea mai iubită și cea…”

Cu ocazia Anului Nou, dar și a zilei de naștere a soției sale, Sandra Bachici, Adrian Mutu a postat un mesaj pe rețelele social media în care și-a arătat recunotința față de partenera sa.

Mesajul lui Adi Mutu: ”Sper să te simți cea mai iubită și cea mai fericită femeie de pe pământ”

”La mulți ani, soția mea dragă! Viața e formată din amintiri, din clipele frumoase pe care le petrecem împreună, iar ziua de astăzi este perfectă pentru a ne bucura de noi, de oamenii dragi, de iubirea dintre noi și de frumusețile care ne apar în cale. În această zi minunată sper să te simți cea mai iubită și cea mai fericită femeie de pe pământ. Te iubesc!

La mulți ani, tuturor! Vă doresc un an nou plin de sănătate, fericire și multe realizări! Doamne ajută!”, a scris Adrian Mutu pe Facebook.

Recent, mama lui Adi Mutu, Rodica Mutu, s-a stins din viață la 71 de ani, după ce a pierdut lupta cu o boală cumplită. Mai mult decât atât, antrenorul a fost demis și din funcție de la Neftchi Baku.

“Demis în Ajunul Crăciunului, când era în România pentru înmormântarea mamei sale.

Asta i s-a întâmplat lui Adrian Mutu, fostul atacant de la Fiorentina, Inter, Juventus, Parma, Cesena și Verona, care este și cel mai bun marcator român din istoria Serie A, cu 103 goluri”, a scris Gazzetta dello Sport.

Salariul lui Adi Mutu

La o zi după anunțul oficial, presa din Azerbaidjan a anunțat și condițiile despărțirii dintre Mutu și Neftchi Baku. Antrenorul mai avea contract până în 2025, însă a renunțat la o parte semnificativă din salariu pentru a-și rezilia înțelegerea.

Mutu va primi salarii compensatorii pentru 6 luni, aproximativ 350.000 de euro, anuță Sportinfo, care precizează că antrenorul a renunțat la remunerația pentru sezonul următor.

Salariul anual al lui Neftchi Baku a fost de aproximativ 700.000 de euro, conform declarațiilor lui Ioan Becali din această vară.

Azerii au fost de acord în urmă cu jumătate de an să achite și clauza de reziliere de la Rapid, în valoare de circa 200.000 de euro, pentru a-l putea aduce pe “Briliant” pe banca tehnică.


Distribuie