• Home
  • Actualitate
  • Mesajul trist și extrem de dureros postat de Simona Gherghe cu doar câteva zile înainte de Crăciun

Mesajul trist și extrem de dureros postat de Simona Gherghe cu doar câteva zile înainte de Crăciun

Simona Gherghe este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi. De ani de zile de când este prezentă pe sticlă, aceasta a reușit să stabilească o conexiune uimitoare cu fanii. Tocmai de aceea, simte nevoia să comunice aproape totul cu cei care o urmăresc în online.

Simona Gherghe și-a îngrijorat fanii din online
Simona Gherghe pune foarte mult accent pe relația sa cu fanii. Aproape că nu trece zi în care vedeta să nu comunice cu ei prin intermediul rețelelor sociale. De obicei, postează mesaje plin de optimism, dar, de asta asta, a făcut o excepție.

Prezentatoare de la Antena 1 i-a luat pe toți prin surprindere cu cea mai recentă postare. Mesajele optimiste au fost înlocuite de câteva rânduri triste, care i-au pus pe toți pe gânduri.

Sinceră și asumată ca de obicei, Simona Gherghe a recunoscut că această perioadă îi lasă un gust amar. În ciuda faptului că este cea mai frumoasă lună din an, prezentatoarea de la ”Mireasa” nu simte nimic special.

Vedeta este extrem de îngrijorată de faptul că spiritul sărbătorilor s-a pierdut. Nimeni nu mai pune accent pe tradiției, iar ”vinovat” pentru asta este ritmul alert al vieții cotidiene.

Vedeta de la Antena 1 a sesizat faptul că, în goana după anumite lucruri, uităm să mai prețuim ceea ce este cu adevărat important. Iar acum, mai mult ca niciodată, am pierdut esența lucrurilor care dau magia sărbătorilor.

Vedeta de la Antena 1 este speriată de ritmul alert al vieții
Atmosfera tristă domnește și acasă la Simona Gherghe, chiar dacă are doi copii. Cei mici insistă de zile bune să împodobească bradul, dar vedeta amână constant asta.

”Când eram mica, tradiția era să împodobim pomul în Ajun. Cred că ce se întâmplă, în zilele noastre, are legătură cu ritmul ăsta nebun al vieții. Parcă ne e teamă să nu ratăm momente, ne e teamă că trăim așa, pe repede înainte. Am pierdut, prieteni, ceva atât de important: TIHNA!”, a scris vedeta pe social media.

Până acum, prezentatoarea de la ”Mireasa” a făcut tot ce i-a stat în putiință pentru ca tradiția să rămână vie în familia sa. Pentru ea, spiritul sărbătorilor este extrem de important și asta vrea să îi învețe și pe copiii ei.

Din păcate, modernismul și-a spus cuvântul, în ciuda tuturor eforturilor depuse de ea. Simona Gherghe recunoaște că îi este dor de tradițiile din copilăria ei, mai ales de momentele în care primea colindători.

Acum, sărbătorile nu mai sunt la fel de magice pentru ea. Însă, vedeta de la Antena 1 face tot posibilul pentru ca cei doi copii ai ei să se bucure din plin de Crăciun și nu numai.

Fiecare problemă de sănătate cu care vă confruntați necesită analiza unui medic specialist, articolele au doar scopul de a informa, inainte de a urma un tratament consultati mai intai medicul specialist .


Distribuie